آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی ( تارت شکلاتی )

0

مواد لازم برای تهیه تارت شکلاتی :

۱ قاشق سوپخوری + ۱/۴ فنجان پودر کاکاِیو

۱ فنجان گردو

۳/۴ فنجان شکر

۵ عدد تخم مرغ

۱/۲ قاشق چایخوری کرم تارتار

۱/۲ فنجان خامه ترش

۵ اونس (۲۲ گرم) شکلات تلخ ذوب شده

۱ قاشق چایخوری دارچین

loading...

*** زمان اماده کردن مواد ۲۲ دقیقه و زمان پخت کیک ۴۵ دقیقه میباشد.

طرز تهیه تارت شکلاتی :

۱-ابتدا فر گاز را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم. ظرف مورد نظر را با روغن کمی چرب کرده و ۱ قاشق سوپخوری پودر کاکائو را بر روی ظرف میپاشیم.گردو و ۴/۱ فنجان شکر را در مخلوط کن ریخته و کامل هم زده و کنار میگذاریم.

۲- سفیده ها را به همراه کرم تارتار با همزن برقی مخلوط کرده تا کاملا کف کنند.به تدریج ۲/۱ فنجان شکر را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم تا فرم بگیرد.

۳- همزمان با مخلوط کردن مواد بالا، زرده های تخم مرغ را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم. خامه ترش، شکلات ذوب شده، دارچین و ۴/۱ فنجان کاکائو را نیز به مخلوط گردو اضافه میکنیم. سفیده ها را در ۲ مرحله به مواد اضافه میکنیم.

۴- مواد کیک را در ظرف ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه در فر میگذاریم. برای اطمینان از پخت، نوک کاردی را در آن فرو کرده و اگر مواد کیک به کارد نچسبیده بود، کیک آماده است. اجازه دهید که کیک کاملا سرد شود که در حدود ۴ ساعت زمن لازم دارد. ( بهتر است کیک تا زمان سرو، ۱ روز در ظرف بماند). کناره های کیک( تارت) را از ظرف جدا کرده، آنگاه به ۱۶ تکه برش بدهیم.

ارزش غذایی تارت شکلاتی

کالری: ۱۵۸ کیلو کالری
کالری از چربی: ۹۴ کیلو کالری
چربی: ۱۰ گرم
کل قند: ۱۳ گرم
کربوهیدرات: ۱۷ گرم
چربی اشباع شده: ۴ گرم
کلسترول: ۷۰ میلی گرم
سدیم: ۲۴ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
فیبر نامحلول: ۰ گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
وزن: ۵۰ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
اسید چرب امگا ۶ : ۲ گرم
چربی: ۳ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۱۸ گرم

مطالب مرتبط
رول های انجیری خانگی و آموزش طرز تهیه آن

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.