طرز تهیه شیرینی زردآلو و پسته با کرم فرنگیپن (کرم بادام)

0

شیرینی زردآلو و پسته با کرم فرنگیپن (کرم بادام) : در این مقاله از وردنگار، می خواهیم به آموزش شیرینی زردآلو و پسته با کرم فرنگیپن (کرم بادام) بپردازیم. با ما همراه باشید.

loading...

مواد لازم برای تهیه شیرینی زردآلو و پسته

۱۰۰ گرم کره بدون نمک و آب شده و مقداری اضافی برای چرب کردن ته قالب

۲۰۰ گرم شکر ماسکووادو (شکر تصفیه نشده)

۱/۲ قاشق چای خوری دانه رازیانه

۱ عدد تخم مرغ بزرگ

۱۲۰ گرم آرد ساده

۵۰ گرم پسته، تقریبا خرد شده

۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شیر

۶ عدد زردآلو بزرگ و رسیده بدون هسته

مواد لازم برای کرم فرنگیپن

۶۵ گرم شکر طلایی

۸۰ گرم کره بدون نمک نرم شده

۱ عدد تخم مرغ

۱۰۰ گرم پسته خاکی خرد شده

طرز تهیه شیرینی زردآلو و پسته با کرم فرنگیپن

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مستطیل ۲۰*۲۵ را با کره چرب کنید. برای تهیه فرنگیپن، شکر و کره را تا زمانی که نرم شوند، هم بزنید و  با هم مخلوط کنید و سپس تخم مرغ و پسته را اضافه کنید.

در یک کاسه، شکر ماسکووادو، دانه های ازیانه و کره ذوب شده را با کمی نمک، هم بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و آن را به شدت مخلوط کنید، سپس آرد و نیمی از پسته ها را اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید.در صورت سفت بودن، می توانید شیر اضافه کنید تا شل شود.

۲/۳ از خمیر را درون قالب پهن کنید و با پشت قاشق صاف کنید. سپس نیمه های زردآلو را روی خمیر بطور مرتب بچینید و درون خمیر فشار دهید. سپس  از کرم فرنگیپن ،در اطراف خمیر بریزید و سپس یک قاشق پر از خمیر را روی کرم و پسته ها بریزید و بقیه زردآلوها را روی آن بچینید.

مطالب مرتبط
پنکیک با چاشنی سیب

پراکندگی بیش از بقیه پسته. به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید. سپس یک سیخ چوبی را درون آن فرو کنید،  با اینکه کمی به سیخ چوبی میچسبد اما خام نیست و پخته است. اجازه دهید درون قالب کاملا خنک شود و سپس به ۱۲ تکه، برش بدهید.

ارزش غذایی شیرینی زردآلو و پسته با کرم فرنگیپن

کیلو کالری: ۳۳۰
چربی: ۱۹ گرم
چربی اشباع شده: ۹ گرم
کربوهیدرات ها: ۳۳ گرم
قندها: ۲۴ گرم
فیبر: ۲ گرم
پروتئین: ۵ گرم
نمک: ۰ گرم

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.