طرز تهیه ساندویچ مرغ پیتا

0

طرز تهیه ساندویچ مرغ پیتا


مواد لازم 

نان پیتا ۴ عدد
ران مرغ ٢ عدد
پیاز ١ عدد
قارچ ۵٠ گرم
گوجه فرنگی ٣٠ گرم
پنیر گودا ۶ عدد
گشنیز ٢ قاشق  غذاخوری
ماست موسیر ١ پیمانه
شوید ١ قاشق  غذاخوری
پنیر سفید ١ قاشق  غذاخوری
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ پیتا

پیاز را درشت خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. کمی که سبک شد و طلائی رنگ شد مرغ را خرد کرده و بدون استخوان به تابه اضافه نموده، حال قارچ و گوجه فرنگی و کمی فلفل سبز را با مابقی مواد تفت می دهیم.

در پایان به آن گشنیز تازه اضافه کرده و کنار می گذاریم. حال نان پیتا را در تابه ای که چربش کرده ایم قرار داده و دو ورق پنیر گودا را روی آن قرار داده و سپس مواد را روی پنیر ریخته و نان را تا میزنیم و هر دو طرف نان را حرارت می دهیم تا کاملا برشته شود. برای تهیه سس؛ ماست و پنیر را به همراه شوید مخلوط نموده و آماده سرو می باشد.

دستور پخت از : آقای زنجانی

نوش جان….

مطالب مرتبط
طرز تهیه لازانیا کلاسیک

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com