کیک لایه ای توت فرنگی

0

کیک لایه ای توت فرنگی

کیک توت فرنگی ، کیکی بسیار خوشمزه هست پس بیایید با هم آن را بپزیم !! این کیک آنقدر خوشمزه است که به یکی از کیک های محبوب من تبدیل شده است.

همه افراد خانواده ام آن را دوست دارند. پدرم می گوید کیک توت فرنگی واقعا بهترین کیکی است که تا کنون خورده است.

من الان بی صبرانه منتظر آن هستم که با شما کیک توت فرنگی را بپزم.

من مطمئنم که شما نیز این رسپی را دوست خواهید داشت و ان به یکی از نسخه های آشپزی محبوبتان تبدیل خواهد شد.

خب فکر می کنم دهانتان به اندازه کافی آب افتاده. پس بیایید شروع کنیم.

مواد اولیه لازم برای پخت کیک توت فرنگی

  • ۱۶ اونس توت فرنگی (شسته شده و برش خورده)
  • ۱ بسته پودر کیک سفید
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • سه چهارم فنجان روغن
  • ۳ اونس دسر ژلاتین توت فرنگی

طرز تهیه خامه فرنگی

  • یک چهارم فنجان کره نرم شده
  • ۴ اونس پنیر خامه ای نرم شده
  • ۱ قاشق چای خوری وانیل
  • ۳ فنجان پودر قند
  • یک چهارم فنجان پوره توت فرنگی

دستورالعمل تهیه کیک

فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

توت فرنگی های خود را در مخلوط کن ریخته و کاملا میکس کنید.

یک فنجان توت فرنگی پوره شده را به همراه یک چهارم فنجان اضافی برای خامه روی کیک نگه دارید.

مخلوط کیک، تخم مرغ و روغن را در یک کاسه بزرگ به خوبی مخلوط کنید.

ژله توت فرنگی و ۱ فنجان پوره توت فرنگی را نیز به انها اضافه نمایید.

مخلوط را در ماهیتابه ای با ابعاد ۹×۱۳ بریزید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه بپزد.

کیک را در گوشه ای بگزارید تا خنک شود.

در حالی که کیک در حال خنک شدن است، کرم و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید. وانیل، پودر شکر و پوره توت فرنگی را به ان اضافه کنید و از کیکتان لذت ببرید.

مطالب مرتبط
تارت میوه ای کاسترد و ریواس را اینگونه درست کنید

نوش جان….

منبع : lilluna

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.