مزایای گل مریم قرمز برای سلامتی چیست؟
گل مریم قرمز در طب سنتی چینی برای نسل ها کاربرد داشته است و در حال حاضر کاربردهای زیادی نیز در حیطه پزشکی پیدا کرده است.
گل مریم قرمز است؟
گل مریم قرمز (Salvia miltiorrhiza) از گیاهان بومی چین می باشدباشد. این گیاه دارای طعم تلخ، به ویژه در ریشه اش است که برای اهداف دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. گل گل مریم قرمز نیز گاهی برای ساخت بعضی از داروها استفاده می شود. بر خلاف بسیاری از دیگر داروهای گیاهی در سنت چینی، تحقیقات گسترده ای در مورد این گیاه انجام شده است و نتایج قابل توجهی بوده است.
ارزش غذایی
مواد فعال در این گیاه عبارتند از میزان قابل توجه ویتامین E، ترکیبات فنلی، تانشینیون ها و دیترپن ها، و همچنین تعدادی از روغن های فرار دیگر و آنتی اکسیدان ها.
فواید
مزایای زیادی برای استفاده از این گیاه به عنوان یک درمان طبیعی وجود دارد، از جمله موارد زیر:
- توانایی کاهش فشار خون بالا
- جلوگیری از بیماری های گوارشی
- کاهش خطر ابتلا به آترواسکلروز
- درمان آنژین
- کاهش اضطراب
- درمان بی خوابی
- افزایش تراکم مواد معدنی استخوان
- کاهش خطر ابتلا به دیابت
- سم زدایی بدن
- بهبود عملکرد کبد
- جلوگیری از پوکی استخوان
استفاده از گل مریم قرمز
در طول تاریخ، ریشه گل مریم قرمز به روش های مختلفی مورد استفاده قرار گرفته است و بسته به روش مورد نظر شما می تواند در قالب دمنوش، تنتور، عصاره مایع یا کپسول استفاده شود.
کارشناسان توصیه می کنند که یک قاشق چای خوری گل مریم قرمز را دم کرده و سه بار در روز میل کنید.
به عنوان یک تنتور و یا عصاره مایع، دوز مصرفی ، به ترتیب نباید بیش از ۶۰ قطره یا ۳۰ قطره باشد.
دوز توصیه شده را با کمی آب مخلوط کرده و سه بار در روز مصرف کنید.
این گیاه دارویی همچنین می تواند برای درمان بیماری مزمن انسدادی ریوی (COPD) مورد استفاده قرار گیرد.
اثرات جانبی
مصرف بیش از حد گل مریم قرمز ممکن است عوارض جانبی مختلفی از جمله موارد زیر را ایجاد کند:
- عوارض حاملگی
- سرگیجه و سردرد
- اضطراب
- تهوع و استفراغ
- خشکی دهان
- ضعف عمومی بدن و خستگی
اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است