چگونه کیک پرتقالی در فر درست کنیم؟

0

کیک پرتقالی : مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی

٢ پرتقال

١/٣ فنجان ارد شیرینی

١/٢ فنجان شکر

١/٢ قاشق چای خوری نمک

١ فنجان شیر کم چرب

٢ قاشق سوپ خوری کره ذوب شده

٢ تخم مرغ غنی شده با امگا سه (زرده و سفیده را جدا کنید )

١ سفیده تخم مرغ

loading...

٢ و ٢/٣ فنجان تمشک تازه

طرز پختن کیک پرتقالی

فر را تا دمای ٣۵٠ درجه سانتی گراد گرم کنید. شش فنجان آب را بجوشانید یک قالب کیک “٨ را چرب کنید . حدود ١/٢ قاشق چای خوری پوست پرتقال را رنده کنید.

سپس پرتقال را فشار دهید تا ١/٢فنجان اب پرتقال خارج شود. ارد و ١/۴فنجان شکر و نمک را در یک ظرف متوسط مخلوط کنید. شیر، آب پرتقال، کره، زرده تخم مرغ  و پوست پرتقال رنده شده را به آن اضافه کنید. سه سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب بزنید تا کف کرده و فرم بگیرد.

باقیمانده شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید در حالی که با هم زن ترکیب می کنید. به مخلوط پرتقال بیفزایید. مخلوط حالت یک دست و نرم نخواهد داشت  و این مورد طبیعی است. مواد را به قالب انتقال دهید. قالب را در قابلمه قرار دهید و اب جوش را در قابلمه بریزید سطح اب تا نصفه قالب بالا بیاید. قابلمه را در فر قرار دهید برای مدت زمان ٣۵دقیقه کیک اماده خواهد شد تا زمانی که سطح کیک طلایی شود و پف کند.

اجازه دهید کیک مدت پانزده دقیقه خنک شود  مقداری تمشک در کاسه یا ظرف مناسب سرو قرار دهید و روی ان یک برش از پودینگ پرتقالی بگذارید.

ارزش غذایی کیک پرتقالی

کالری: ۱۱۲ کیلو کالری
کالری از چربی: ۶۳ کیلو کالری
چربی: ۷ گرم
کل شکر: ۵ گرم
کربوهیدرات: ۱۵ گرم
چربی اشباع شده: ۴ گرم
کلسترول: ۱۲ میلی گرم
سدیم: ۳۲ میلی گرم
پروتئین: ۲ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۱۱ میلی گرم
منیزیم: ۱۵ میلی گرم
پتاسیم: ۴۵ میلی گرم
فسفر: ۲۰ میلی گرم
اسید فولیک: ۷ میکروگرم
بتا کاروتن: ۹ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
کافئین: ۳ میلی گرم
کولین: ۱ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
فولات DF: 10 میکروگرم
مواد غذایی فولاد: ۱۵ میکروگرم
فولاد: ۳ میکروگرم
زاکسنتین: ۴ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۳ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
فیت چربی: ۰ گرم
سلنیوم: ۲ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۲ گرم

مطالب مرتبط
دسر فنجانی : چگونه دسر ترکی درست کنیم؟

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.