۵ مزیت خوردن سیب زمینی خام و عوارض آن

0

شاید تعجب کرده باشید اما واقعا خوردن سیب زمینی خام ، غیر معمول و خطرناک نیست و عوارض جدی شما را تهدید نمی کند. البته چند عارضه برای آن ذکر شده است که در ادامه مورد بررسی قرار می دهیم.

سیب زمینی خام

سیب زمینی خام، به سیب زمینی گفته می شود که بدون پختن و یا سرخ کردن خورده شود. با وجود اینکه سیب زمینی سرخ شده و یا حتی پخته شده بسیار طرفدار دارد اما خوردن سیب زمینی خام در تمام دنیا کمی غیر معمول است و کمتر خورده می شود.

مزایای خوردن سیب زمینی خام

ارزش غذایی بین سیب زمینی خام و پخته تفاوت چندانی ندارد ولی بعضی از مزایای قابل توجه در خوردن سیب زمینی خام وجود دارد که این مزایا عبارتند از:

  • منبع غنی از ویتامین C، پتاسیم، فیبر و کربوهیدرات
  • قدرت سیستم ایمنی را افزایش دهید
  • فشار خون را پایین می آورد
  • سرعت گوارش را افزایش می دهد
  • افزایش طبیعی انرژی

متاسفانه برای بدن کمی سخت است که بخواهد نشاسته را هضم کند. بنابراین با خوردن سیب زمینی خام، ممکن است بعضی از مزایای سیب زمینی پخته شده را از دست بدهید و به طیف وسیعی از مواد مغذی و مزایایی دسترسی نداشته باشید.

همچنین با پختن سیب زمینی، پوست ان هم نرم شده و میتوانید حتی پوست سیب زمینی را بخورید. ولی زمانیکه بخواهید آن را نپخته مصرف کنید، خوردن پوست سفت سیب زمینی ممکن است ناراحت کننده باشد.

خطرات خوردن سیب زمینی خام

همانطور که ذکر شد، هضم نشاسته برای بدن کمی مشکل است، به این معنی که بدن به سادگی مواد غذایی همراه آن را عبور می دهد، اما به طور کامل هضم نمی کند یا آن را متابولیزه نمی کند. این باعث می شود که سوء هاضمه، گاز معده و احساس نفخ به خاطر سیب زمینی نیمه تخمیر درون روده، را تجربه کنید.

مطالب مرتبط
آدنوز سینه چیست و چگونه میتوان آن را درمان کرد؟

 علاوه بر این، هر زمانی که غذاهای خام مصرف می کنید، شما بیشتر در معرض خطر بیماری های غذایی قرار می گیرید، که معمولا پخت و پز آن را خنثی یا حذف می کند.

 نگرانی بالقوه نهایی، مسمومیت است، زیرا برخی از ترکیبات آلکالوئیدهای بالقوه خطرناک در این سبزیجات وجود دارد.

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com