طرز تهیه سوپ هویج و عدس با ادویه کاری

0

سوپ هویج و عدس با ادویه کاری

مواد لازم برای تهیه سوپ هویج و عدس با ادویه کاری

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ پیاز متوسط، خرد شده
۲ قاشق چایخوری پودر کاری
۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه
مقداری فلفل قرمز
حدود ۲۵۰ گرم عدس قرمز
۳ هویج متوسط خرد شده به صورت حلقه ای با ضخامتی حدود نیم سانتی
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
۱۰۰ گرم گشنیز خرد شده + چند برگ برای تزئین روی سوپ

طرز تهیه سوپ هویج و عدس با ادویه کاری

روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی بر روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و آن حدودا تا ۴ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. خوب ماهیتابه را تکان دهید تا تمام پیاز ها با حرارت یکسان پخته تر شوند.

پودر کاری، زردچوبه و فلفل قرمز را اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه به تفت دادن مواد ادامه دهید. عدس ها را به همراه ۶ فنجان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا جوش بیاید. در ظرف را بگذارید و شعله را کمی کمتر کنید.

توجه داشته باشید که کف روی آب را جمع کنید و بیرون بریزید. تقریبا ۲۰ دقیقه برای پختن عدس ها کافی است. هویج را اضافه کنید و بگذارید تا حدود ۱۵ دقیقه به همراه عوس پخته شود. در ظرف را بگذارید تا هویج ها به خوبی نرم شوند.

سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و کمی مخلوط کنید تا مواد خرد شده و مایعی نسبتا یکدست بدست بیاید. مایع سوپ را به قابلمه انتقال داده و روی حرارت ملایم قرار دهید.

اجازه دهید تا مایع به خوبی گرم شود. سپس آب لیمو ترش و گشنیزهای خرد شده را اضافه کرده و در صورت سفت بودن بیش از حد سوپ، کمی آب اضافه کنید. غلظت سوپ را بسته به سلیقه و میل خود تنظیم کنید.

مطالب مرتبط
طرز تهیه سالاد مرغ تايلندى

نمک و فلفل غذا را بچشید و در صورت نیاز کمی اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا گشنیزها کمی نرم شوند و بپزند.
سوپ شما آماده است. آن را درون ظرف سرو کرده و با برگ های گشنیز تزئین کنید.

ارزش غذایی سوپ هویج و عدس با ادویه کاری

• کالری: ۲۸۴ کیلوکالری
• کالری از چربی: ۳۵ کیلو کالری
• چربی: ۴ گرم
• میزان قند: ۹ گرم
• کربوهیدرات: ۴۶ گرم
• چربی اشباع شده: ۱ گرم
• سدیم: ۷۷ میلی گرم
• پروتئین: ۱۶ گرم
• فیبر نامحلول: ۲ گرم
• آهن: ۲ میلی گرم
• کلسیم: ۷۷ میلی گرم
• منیزیم: ۲۱ میلی گرم
• پتاسیم: ۳۵۴ میلی گرم
• فیبر غذایی: ۶ گرم
• فولات : ۲۵ میکروگرم
• لیکوپن: ۱ میکروگرم
• فیبر محلول: ۱ گرم
• نشاسته: ۱ گرم

نوش جان…

اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.