آیا زنان باردار می توانند خرچنگ بخورند؟

0

شاید بسیاری از مادران باردار تعجب کنند – مگر زنان باردار هم می توانند خرچنگ، بخورند؟ – اما پاسخ آنقدر ساده نیست که فکر می کنید.

آیا زنان باردار می توانند خرچنگ بخورند؟

اگر شما عاشق غذای دریایی هستید و نمیدانید که چطور میتوانید در هنگام بارداری از خوردن غذاهای دریایی که حاوی خرچنگ، هستند، خودداری کنید، خوشحال خواهید شد که بدانید که محدودیتی در خوردن خرچنگ، ندارید، اگر به این نکات دقت کنید. برخی از انواع غذاهای دریایی ممنوع است که در حین بارداری مصرف شود، مانند آنهایی که خطر مسمومیت به جیوه را بالا می برد و یا حامل باکتری و موادی هستند که منجر به بیماری می شوند.

اکثر کارشناسان توصیه می کنند از مصرف بیش از ۶ اونس غذاهای دریایی در هفته، به منظور جلوگیری از احتمال خطر افزایش فلز سنگینی همچون جیوه برای کودک تان، پیشگیری کنید.

 اطمینان حاصل کنید که خرچنگ و یا غذاهای دریایی که مصرف می کنید کاملا از یک رستوران معتبر تهیه شده یا حتی بهتر است در خانه برای خود آماده کنید. اطمینان حاصل کنید که گوشت خرچنگ خام یا هر نوع سوشی را مصرف نکنید.

مزایای خرچنگ برای زنان باردار

با وجود مراقبت هایی که باید انجام شود، برخی از مزایای خوردن خرچنگ، برای زنان باردار، عبارتند از:

  1. سرعت بخشیدن به رشد جنین
  2. تقویت سیستم ایمنی بدن شما
  3. جلوگیری از کم خونی
  4. تقویت استخوان ها

مواد غذایی موجود در خرچنگ، بسیار متراکم و قابل توجه است و می تواند علاوه بر ویتامین A، ویتامین D و آهن، مقدار زیادی از پروتئین و اسیدهای چرب امگا ۳ را فراهم کند. در نهایت، خرچنگ، نسبتا کم کالری و دارای چربی اشباع شده است، بنابراین شما با خوردن آن می توانید خاطر جمع باشید که هیچ وزنی اضافه نمی کنید.

مطالب مرتبط
کدام زنان بیشتر در معرض خطر سکته مغزی هستند؟

خوردن خرچنگ و احتیاط برای زنان باردار

به عنوان یک زن باردار، قبل از خوردن خرچنگ، راهنمایی ها و دستورالعمل های متعددی وجود دارد که به منظور حفظ سلامتی خود و جنین تان، باید به آنها توجه کنید.

  1. گونه هایی از خرچنگ، را انتخاب کنید که دارای جیوه کمتری هستند.
  2. از اخبار مربوط به توصیه های اخیر ماهی مطلع شوید تا بدانید که خرچنگ های تحت پوشش محلی به هیچ وجه آلوده نیستند.
  3. از خوردن هر گونه خرچنگ خام یا سوشی (یا هر غذای دریایی خام) اجتناب کنید.
  4. موارد بهداشتی را از مرحله شستشو و تمیز کردن تا پختن خرچنگ، حفظ کنید.
  5. از مصرف خرچنگ منجمد شده یا یخ زده پرهیز کنید.

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com