آموزش طرز تهیه بانت کیک کره بادام زمینی

0

چگونه بانت کیک کره بادام زمینی درست کنیم؟ شاید شما هم دوست داشته باشید بتوانید در خانه بانت کیک کره بادام زمینی درست کنید. در این نوشتار از وردنگار به این آموزش خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه بانت کیک کره بادام زمینی

۱ و ۱/۲ فنجان آرد کامل

۱ فنجان آرد سفید

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۲/۱ فنجان کره بادام زمینی

۱ فنجان شکر

۲ عدد سفیده تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری اسانس وانیل

۱/۳ فنجان شکلات چیپسی

۱و ۱/۲ فنجان باترمیلک

مواد لازم جهت تهیه کرم روی کیک:

۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

۲ قاشق غذاخوری آب

۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱/۲ فنجان شکر قنادی

کمی نمک

طرز تهیه بانت کیک کره بادام زمینی

۱-فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب کیک را با روغن چرب کنید.

۲- در کاسه ای متوسط آرد ها، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. به وسیله ی همزن برقی و با سرعت متوسط، کره بادام زمینی و کره را به مدت   ۱ دقیقه یا تا وقتی که کرم مانند شوند هم بزنید. سپس شکر، سفیده های تخم مرغ، و وانیل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند و روشن شود. بعد از آن، شکلات های چیپسی را اضافه کنید.

۳-بوسیله همزن برقی و با سرعت پایین، مخلوط آرد و باترمیلک را در ۳ مرحله با یکدیگر مخلوط کنید. خمیر آماده شده را در قالب بریزید.

۴-قالب را در فر به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد. پس از پخت، اجازه دهید تا کیک ۱۰ دقیقه در قالب خنک شود. سپس از قالب درآورده و به ظرف سرو منتقل کنید.از کاغذ مومی برای زیر کیک میتوانید استفاده کنید و کرم شکلاتی بادام زمینی را روی کیک بریزید.

مطالب مرتبط
طرز تهیه کیک لیمویی باندت به سبک آمریکایی

۵-برای تهیه کرم روی کیک، در کاسه اس کوچک، پودر کاکائو، کره بادام زمینی، آب، و وانیل را مخلوط کنید. شکر قنادی و نمک را نیز اضافه کنید. کرم آماده شده را روی کیک بریزید و کناری بگذارید تا کرم سفت شود، سپس میتوانید کاغذ مومی را از زیر کیک بردارید.

ارزش غذایی بانت کیک کره بادام زمینی

کالری: ۲۲۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۱۹ کیلو کالری
چربی: ۱۳ گرم
کل شکر: ۱۲ گرم
کربوهیدرات: ۲۲ گرم
چربی اشباع شده: ۲ گرم
کلسترول: ۴۸ میلی گرم
سدیم: ۱۱۶ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۵۶ میلی گرم
منیزیم: ۱۲ میلی گرم
پتاسیم: ۶۲ میلی گرم
فسفر: ۴۰ میلی گرم
آسپارتات: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۲ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
کلرید: ۲ میلی گرم
کولین: ۳ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فولاد: ۱۲ میکروگرم
فروکتوز: ۱ گرم
گلوکز: ۰ گرم
گلوتامات: ۰ گرم
وزن گرم: ۷۱ گرم
ید: ۱ میکروگرم
لوسین: ۰ گرم
لینولئیک: ۳ گرم
لینولنیک: ۱ گرم
منگنز: ۱ میلی گرم
مولیبدن: ۲ میکروگرم
مونوساکاریدها: ۱ گرم
مونو چربی: ۶ گرم
کربن خالص: ۲۰ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۲ گرم
امگا ۶ چربی: ۳ گرم
فیت چربی: ۵ گرم
سلنیوم: ۰ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
استاریک: ۰ گرم
ساکارز: ۹ گرم
آب: ۳۰ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com