طرز تهیه دیزی سنگی، غذای سنتی و لذیذ ایرانی

1

 دیزی سنگی : طرز تهیه دیزی سنگی، غذای سنتی و لذیذ ایرانی

مواد لازم(برای یک نفر) دیزی سنگی :

گوشت گردن یا سردست گوسفندی ۱۳۰گرم
ادویه ی مخصوص (پودر بلغور گندم۱قاشق مرباخوری-پودر پیاز۱قاشق مرباخوری-زردچوبه۲گرم)
گندم پوست کنده ۱۵گرم
لیمو عمانی ۱دوم
سیب زمینی ۶۰گرم
دنبه ۳۰گرم
نخود ۳۰گرم
لوبیا سفید ۱۵گرم
فلفل سبز ۳گرم
پیاز ۲۰گرم
گوجه فرنگی ۱عدد۴۰گرم
زردچوبه ۳گرم
چوب دارچین کوچک ۲تکه
زعفران دم شده ۲قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی ۱۵گرم
روغن مایع ۱۰گرم
نمک-فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه دیزی سنگی :

نخود و لوبیا را با آب سرد،به مدت ده ساعت بخیسانید.در طول این مدت،سه مرتبه آب آن را عوض کنید.سپس نخود و لوبیا را داخل دیزی سنگی ریخته،گوشت شسته شده و دنبه را نیز اضافه کنید. پیاز،گوجه فرنگی و گندم را بیفزائید.
فلفل سیاه، سبز و زردچوبه را نیز اضافه نمائید.ادویه ی مخصوص شیرین بیان،همراه با چوب دارچین اضافه شود.آب را بریزید،زمان دهید تا جوش آید.کف روی آن را گرفته و حرارت را کم کرده تا بپزد.
زمان پخت چهار ساعت می باشد.پس از سپری شدن نیمی از زمان پخت،لیمو عمانی را اضافه کنید.در ظرف دیگری رب را همراه روغن تفت دهید.نمک اضافه کرده سپس به مخلوط دیزی بیفزائید.در این زمان سیب زمینی را اضافه نموده و زمان دهید که پخته شود. در آخر زعفران را بیفزائید.دیزی را سرو نمائید.

دستور پخت از : خانم حسینی

نوش جان…

مطالب مرتبط
طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای با لوبیا و سبزیجات + ارزش غذایی و میزان کالری

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com