آموزش طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
مواد لازم برای تهیه شیرینی زنجبیلی
۲ فنجان آرد همه منظوره
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری دارچین
۱ قاشق چایخوری زنجبیل
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری جوز هندی تازه
۳/۴ فنجان کره
۳/۴ فنجان شکر قهوه ای
۱ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان شیره قند
مقداری شکر قنادی( اختیاری)
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲-در کاسه ای متوسط، آرد، جوش شیرین، دارچین، زنجبیل، نمک، و جوز هندی را مخلوط کنید.
۳-در کاسه ای بزرگتر، با همزن برقی و با سرعت متوسط، کره و شکر قهوه ای را ۳ دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن شود. تخم مرغ و شیره قند را اضافه کنید. مخلوط آرد را به این مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۴-از خمیر توپ های کوچکی درست کنید و روی کاغذ مومی بگذارید و ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا به رنک قهوه ای روشن دربیایند. سپس از فر خارج کرده و ۲ دقیقه بگذارید تا سرد شوند. در صورت تمایل میتوانید روی کوکی ها را با پودر شکر تزیین کنید.
ارزش غذایی شیرینی زنجبیلی
کالری: ۵۲ کیلوکالری
کالری از چربی: ۲۰ کیلو کالری
چربی: ۲ گرم
کل قندهای: ۴ گرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۹ میلی گرم
سدیم: ۴۱ میلی گرم
پروتئین: ۱ گرم
آهن: ۰ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۱۰ میلی گرم
منیزیم: ۸ میلی گرم
پتاسیم: ۵۴ میلی گرم
فسفر: ۸ میلی گرم
اسید فولیک: ۶ میکروگرم
بتا کاروتن: ۴ میکروگرم
بیوتین: ۰ میکروگرم
کولین: ۲ میلی گرم
فیبر غذایی: ۰ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
فولات Df: 8 میکروگرم
غذای فولاد: ۱۲ میکروگرم
فولاد: ۲ میکروگرم
وزن گرم: ۱۳ گرم
ید: ۰ میکروگرم
لوتئین زاکسانتیین: ۶ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۰ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فیت چربی: ۰ گرم
سلنیوم: ۲ میکروگرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۲ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی