با مصرف ویتامین C از یکی از علل مرگ زودرس جلوگیری کنید

ویتامین C

0

ویتامین C یک ماده غذایی مورد نیاز برای حمایت از سیستم ایمنی بدن است، اما آیا می دانید که این ماده مغذی حیاتی می تواند از بیماری های قلبی نیز جلوگیری کند؟ به نظر می رسد رژیم غذایی عامل مهمی در بیماریهای قلبی عروقی که یکی از علل مرگ زودرس در ایالات متحده است می باشد.

برآورد ها نشان داده اند که تقریبا نیمی از تمام مرگ های زود هنگام قابل پیشگیری هستند و رژیم غذایی ضعیف (نامرغوب) مهمترین عامل مرگ و میر زودرس می باشد. در حال حاضر، دانشمندان اظهار داشته اند امکان دارد افزایش مصرف ویتامین C  کلیدی برای حفظ بیماری قلبی باشد.

واقعیت این است که یک ویتامین مکمل ارزان قیمت می تواند میزان بیماری قلبی عروق را کاهش دهد، اما طب سنتی، عمیقا در عقاید دارویی خود پایبند است، این ایده که مواد مغذی می توانند از بیماریها جلوگیری کنند، کاملا مقدس است. به طرز شگفت انگیزی، بسیاری از متخصصان به راحتی می پذیرند که رژیم غذایی نامناسب باعث ایجاد این همه مرگ و بیماری می شود.

ویتامین C برای سلامتی قلب

اخیرا مطالعه ای در مجله کالج تغذیه آمریکا نشان داده است که مصرف بیشتر ویتامین C با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ارتباط دارد. این مطالعه شامل ۱۰۸ مرد بود که بسیاری از آنها سیگاری بودند. محققان بر اساس مصرف ویتامین C آنها را به سه گروه تقسیم کردند.

مردانی که در  بالاترین سطح مصرف ویتامین C بودند نسبت به افرادی که در پایین ترین سطح سوم قرار داشتند، خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا ۶۶ درصد کاهش دادند. همانطور که گزارش داده شده است:

اگر چه مکانیسم دقیقی که ویتامین C باعث چنین مزایای چشمگیری برای قلب فراهم می کند ناشناخته است، محققین معتقدند، این امر با توانایی این ویتامین با سخت کردن دیواره های شریانی که مانع جریان خون می شود، باعث جلوگیری و کاهش اختلال عملکرد اندوتلیال می شود.

مطالب مرتبط
مولکول جدید کشف شده ای که می تواند نارسایی قلبی را درمان کند

تحقیقات دانشگاه کپنهاگ نشان داده است که مصرف ویتامین C بر خطر بیماری قلبی تاثیر می گذارد. با استفاده از سوابق (اطلاعات ) ۱۰۰،۰۰۰ دانمارکی، دانشمندان بر این باور رسیدند که غلظت بالای ویتامین C در خون با کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی و مرگ زودرس همراه است. اما این مزایا به طور خاص مربوط به افرادی که سطح بالای ویتامین C در خون آنها از مصرف زیاد میوه ها و سبزیجات بود، مرتبط  می شد.

کامیلا کبایلیک، یک پزشک و دکترای تخصصی دانشجوی گروه بیوشیمی بالینی، بیمارستان هرلوی و گنتوفت، در مورد یافته های این تحقیق اظهار داشت: “ما می توانیم ببینیم در کسانی که بیشترین مصرف میوه و سبزی را دارند، نسبت به کسانی که به ندرت میوه و سبزی می خورند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروفی ۱۵ درصد و خطر مرگ زودرس ۲۰ درص کاهش یافته است. در عین حال، مشاهده کرده ایم  که خطر کاهش یافته مربوط  به غلظت بالای ویتامین C در خون حاصل مصرف میوه ها و سبزیجات است. “

گروهی از محققان خاطرنشان می کنند که اگرچه ویتامین C  را می توان از مکملها دریافت کرد، اما دریافت این تغذیه (خوراکی ) از غذا به دلایل مختلف ترجیح داده می شود. پروفسور Boerge Nordestgaard معتقد است: “شما می توانید ویتامین C را از مکمل ها دریافت کنید، اما به دست آوردن آن با یک رژیم غذایی سالم ایده ی بهتری است؛ با عین حال به شما کمک می کند که در طولانی مدت یک سبک زندگی سالم داشته باشید و به طور کلی به نفع سلامتی شما است. “

ویتامین C  مزیتی بزرگ برای بدن عرضه می کند.  یک ماده مغذی آنتی اکسیدان است و همچنین توسط بدن برای ایجاد بافت همبند مورد استفاده قرار می گیرد. دانشمندان بر این باورند که قدرت آنتی اکسیدانی آن بخشی از چیزی است که از قلب محافظت می کند. حتی به نظر می رسد توانایی کمک به تعادل هورمون ها و جلوگیری از سرطان را نیز دارد.

مطالب مرتبط
روش های جراحی چاقی - مراقبت های قبل و بعد از آن

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار و لینک دهی مستقیم مجاز می باشد

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com