۸ فایده شگفت آور چای زنجبیل و زرد چوبه

0

چای زنجبیل و زرد چوبه

چای زنجبیل و زرد چوبه شامل فواید زیر می باشد:

  • از بین بردن التهاب
  • تقویت سیستم مغز
  • پیشگیری از سرطان
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • تسکین درد معده
  • تسکین درد روده
  • محافظت از قلب
  • تنظیم قند خون
  • تسکین درد
  • کاهش افسردگی
  • بهبود کیفیت پوست

چای زنجبیل زردچوبه چیست؟

این چای با دم کردن ریشه زنجبیل و زردچوبه تهیه می شود. هر دو اثرات تغذیه ای و دارویی گسترده ای دارند و در دسترس همگان قرار دارد و به علت محبوبیت جهانی، به شدت مورد توجه است.

ارزش تغذیه ای چای زنجبیل و زردچوبه

این نوشیدنی حاوی کافئین است و بسیار کم کالری می باشد. دارای آنتی اکسیدان های قوی از جمله ترکیبات سولفوریک، فیتو شیمی، کورکومین و گینگرول است و همچنین دارای منیزیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، مس و روی می باشد.

فواید این نوشیدنی عبارتند از:

* محافظت از سلامت قلب:

مطالعات متعدد نشان داده است که عصاره زنجبیل و زردچوبه توانایی کاهش سطح کلسترول را دارند، مخصوصا کلسترول بد (LDL ). کلسترول بد باعث رسوب پلاک در عروق و رگ های خونی می شود که می تواند آترواسکلروز را افزایش دهد و خطر ابتلا به حملات قلب و سکته های مغزی را زیاد می کند.

* سیستم مغز را بهبود می بخشد:

ماهیت و طبیعت زنجبیل، برای تقویت مغز به خوبی شناخته شده است و ترکیب منجصر به فرد آنتی اکسیدان های موجود در این چای، می تواند به تحریک فعالیت های عصبی، افزایش تمرکز و کاهش رسوب پلاسمایی بتاآمیلوئید که می تواند منجر به بیماری آلزایمر و زوال عقل شود، بپردازد. زنجبیل همچنین اثرات ضد التهابی بر روی بافت مغزی دارد و می تواند فشار اکسیداتیو را کاهش دهد.

* مخدر ضد درد:

کورکومین و گینگرول، دو ماده فعال در این چای هستند که خواص ضد درد دارند به این معنی که می توانند درد را در سراسر بدن کاهش دهند. علاوه بر این به علت خواص ضد التهابی می توانند درد مفاصل، ماهیچه ها و ناراحتی های دیگر بدن را کاهش دهند.

مطالب مرتبط
تغذیه سالم و نکات مهم

* جلوگیری از سرطان:

زرد چوبه و زنجبیل هر دو در پیشگیری از سرطان نقش دارند. تحقیقات نشان داده است که زنجبیل از انواع مختلف سرطان به ویژه سرطان های سیستم گوارش جلوگیری کرده و سرعت پیشرفت سرطان را کند می کند. از طرف دیگر، کورکومین یک ترکیب قوی آنتی اکسیدانی است که می تواند فشار اکسیداتیو و فعالیت های رادیکال های آزاد را در سراسر بدن کاهش دهد و از جهش سلولی پیشگیری می کند.

* تقویت سیستم ایمنی بدن:

چای زنجبیل و زرد چوبه دارای خواص ضد میکروبی، ضد باکتری، ضد قارچی و ضد عفونی کننده است و برای سیستم ایمنی بدن بسیار عالی می باشد. اگر از سیستم ایمنی بدنی ضعیفی رنج می برید و همیشه حس می کنید سردتان است ، این چای گیاهی ممکن است راه حل مناسبی برای شما باشد . علاوه بر این برای درمان سرفه، سرماخوردگی و احتقان مفید است و به بهبود و از بین رفتن عفونت ها سرعت می بخشد.

* مراقبت از پوست:

زرد چوبه موجود در این چای گیاهی، اغلب برای درمان بیماری های پوستی استفاده می شود به ویژه آکنه و مشکلات التهابی مانند پسوریازیس و اگزما. ماده گینگرل در چای زنجبیل یک ترکیب ضد باکتری و انتی اکسیدان خوبی است که پوست را از عفونت محافظت می کند و در عین حال باعث تحریک رشد سلول های جدید و جلوگیری از نشانه های پیری مانند چین و چروک و لکه های پوستی می شود.

* کمک به هضم غذا:

زنجبیل دارای خواص ضد التهابی قوی است و می تواند درد معده و تهوع را کاهش دهد و به هضم غذا کمک کند. همچنین می تواند به تحریک حرکت پری شیالتیک کمک کرده و سم زدایی و نفخ را از بین ببرد. این چای می تواند به درمان سندرم روده تحریک پذیر، کولیت اولسراتیو، بیماری رفلاکس معده و حتی زخم معده کمک کند.

مطالب مرتبط
مسواک زدن روی زبان چه تاثیری دارد؟

* دیابت را کنترل می کند:

زنجیل و زردچوبه توانایی تنظیم قند خون را دارند. بنابراین برای مدیریت علائم دیابت موثر هستند. چای زنجبیل با حفظ سطح گلوکز و انسولین، زخم های خطر ناک دیابت و قند خون را کاهش می دهد که می تواند برای بیماران دیابتی یا کسانی که در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند، مفید باشد.

loading...

طرز تهیه چای زنجبیل و زردچوبه

این نوشیدنی را به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. موادی که مورد نیاز است عبارتند از:

  1. زنجبیل تازه
  2. زردچوبه
  3. لیمو
  4. عسل
  5. فلفل سیاه

پیپرین ماده ای فعال در فلفل سیاه است که به اثر بخشی زردچوبه کمک می کند بنابراین اگر می خواهید اثر کامل کورکومین را دریافت کنید، همیشه آن را با فلفل سیاه، عسل و لیمو تهیه کنید. برای شروع، یک ریشه تازه زنجبیل را رنده کرده و با مقداری ریشه زردچوبه این چای را دم کنید.

مواد لازم:

  1. ۱ فنجان آب تصفیه شده
  2. ۱ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
  3. ۱ قاشق چایخوری زردچوبه رنده شده
  4. ۱ قاشق چایخوری عسل یا آب لیمو
  5. ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

۱) آب را بجوشانید.

۲) زنجبیل و زردچوبه را به آب اضافه کرده، حرارت را کم کنید تا آهسته بجوشد.

۳) بگذارید این ترکیب ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشد.

۴) چای را درون قوری بریزید.

۵) فلفل سیاه،آب لیمو و عسل را اضافه کرده و نوش جان کنید.

میزان مصرف چای زنجبیل و زرد چوبه

این چای بسیار قوی است بنابراین مصرف ۱ فنجان در روز به اندازه کافی شما را از مزایای سلامتی بهره مند می سازد. مصرف بیش از حد این چای خطرناک است و عوارض جانبی خاصی را به دنبال دارد.

عوارض جانبی چای زنجبیل و زرد چوبه

عوارض جانبی این چای به علت مصرف بیش از حد مشکلات گوارشی را پدید می آورد همچنین می تواند باعث تداخل دارویی ، عوارض حاملگی و آلرژی های فردی شود.

مطالب مرتبط
کم کالری ترین میان وعده ها

تداخلات دارویی با چای زنجبیل و زرد چوبه

اگر برای دیابت یا فشار خون بالا دارو مصرف می کنید گلوکز موجود در این چای، قند خون یا فشار خون شما را بطور خطرناکی کاهش می دهد. قبل از اضافه کردن این نوشیدنی به رژیم سلامت خود، با پزشک مشورت کنید. همچنین این چای دارای خواص ضد انعقادی خون است بنابراین ممکن است با داروهای وارفارین یا داروهای کم کننده خونریزی، تداخل داشته باشد.

سابقه پزشکی

اگر سابقه سنگ کیسه صفرا یا سنگ کلیه دارید این چای می تواند با افزایش سطح اسید اوریک در خون، این بیماری را تشدید کند.

واکنش های آلرژیک

آلرژی به زنجبیل و زردچوبه ممکن است باعث تحریک پوست، سر درد، حالت تهوع، سرگیجه، تورم زبان، لب ها یا گلو شود.

بارداری

اکثر کارشناسان معتقدند که اثرات دارویی قوی این چای می تواند برای زنان باردار و شیرده خطرناک باشد بنابراین از مصرف این ترکیب گیاهی باید اجتناب کنید.

ناراحتی گوارشی

هنگامی که چای زنجبیل زردچوبه بیش از حد مصرف شود می تواند ناراحتی معده، نفخ و گرفتگی شکم را ایجاد کند. یک فنجان در روز برای رسیدن به مزایای سلامتی این نوشیدنی کافی است.

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.