کاپ کیک دبل چاکلت

0

کاپ کیک دبل چاکلت

دبل چاکلت : به نظر من دسرهای شکلاتی، یک سر و گردن از سایر دسرها بالاترند چرا که واقعا لذت بخش می باشند.

عطر و طعم کیک های شکلاتی زمانی بهتر می شود که من آن ها را با رسپی کیک مورد علاقه خودم تهیه می کنم.

دستور العمل پخت کیک مورد علاقه من به هیچ وجه دشوار نیست و من همیشه آن را با خود خواهم داشت!

با اینکه تهیه کاپ کیک دبل چاکلت، بسیار ساده است، اما یکی از دسرهایی است که تمام خانواده و حتی تعداد زیادی از دوستانم، به آن علاقه مندند. و هنگامی که من این کاپ کیک ها را آماده می کنم، همیشه دوستان و خانواده ام را دور هم جمع می کنم تا با هم از خوردنشان لذت ببریم.

باید توجه داشته باشید که برای تهیه این کاپ کیک ها، گاهی اوقات من مواد تشکیل دهنده آن را کمتر می کنم تا تنها ۱۲ کاپ کیک آماده کنم.

چرا که برای خودم و افراد خانواده ام این تعداد کافی است. پس شما هم می توانید مقدار مواد را بسته به تعداد افراد خانواده و یا سلیقه تان کم و زیاد نمایید.

برای امروز و این کاپ کیک دبل چاکلت، من تصمیم گرفته ام که از ترکیب شکلات تلخ و شکلات سفید استفاده کنم که طعم و ظاهر بی نظیری خواهد داشت.

برای خامه شکلات سفید، من از کرم زده شده همراه با تکه های شکلات سفید استفاده می کنم و آن را با کارامل قهوه ای رنگی که پر از تکه های شکلات تلخ است مخلوط می کنم و پس از پخت کیک ها خامه را روی آنها می کشم. واقعا بی نظیر و لذت بخش خواهد بود.

مواد تشکیل دهنده کاپ کیک های دبل چاکلت

  • ۱ باکس پودر کیک شکلاتی آماده
  • یک فنجان کرم زده شده شکلات سفید
  • دو و یک چهارم فنجان سس کارامل
  • یک دوم فنجان شکلات تلخ
  • یک دوم فنجان تافی

دستور العمل پخت کاپ کیک های دبل چاکلت

فر را تا دمای ۳۲۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

مطالب مرتبط
طرز تهیه سالاد مرغ تايلندى

داخل قالب های کاپ کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مخلوط کیک را درست بر طبق دستورالعمل تهیه کرده و در درون قالب ها بریزید.

مواد را به نحوی در درون قالب ها بریزید که سه چهارم آنها را پر کند.

کاپ کیک ها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه، و یا تا زمانی که وقتی خلال دندانی را در درونشان فرو می کنید خمیر مایه بدان نچسبد بپزید.

کاپ کیک ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شوند.

همانطور که کاپ کیک ها خنک می شوند، خامه و شکلات سفید را روی کاپ کیک ها بکشید و بعد از افزودن سس کارامل به آن، تکه های شکلات تلخ را نیز بدان ها اضافه کنید و بعد کاپ کیک ها را درون یخچال بگذارید تا خنک شوند.

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.