آموزش تهیه کاپ کیک پرتقالی با روکش ماست پرتقالی

0

کاپ کیک پرتقالی با روکش ماست پرتقالی را اینگونه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک پرتقالی با روکش ماست پرتقالی

۱ فنجان آرد

۱/۲ فنجان شکر

۳/۴ فنجان شیر خشک بدون چربی

۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۴ قاشق غذاخوری کره

۱/۲ فنجان ماست وانیلی کم چرب

۱ عدد تخم مرغ

۴/۱ قاشق چایخوری اسانس پرتقال

۱ فنجان زردآلوی خشک و ریز شده

۱ فنجان پودر قند

۲ قاشق چایخوری ژله پرتقال

طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با روکش ماست پرتقالی

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و۱۲ عدد قالب کاپ کیک را با کاغذ مومی بپوشانید.

۲) آرد، شکر، شیر خشک، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید. سپس کره، ۱/۳ فنجان ماست، تخم مرغ، اسانس پرتقال و ۱/۴ فنجان آب را اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت کم و به مدت ۱ دقیقه یا تا وقتی که خوب مخلوط شدند، هم بزنید.سپس با سرعت متوسط، به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. زرد آلو ها را به این مایه اضافه کنید و سپس درون قالبهای کاپ کیک بریزید.

۳) قالب را به مدت ۲۵ دقیقه درو ن فر بگذارید تا روی کاپ کیک ها، قهوهای شود. سپس  از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.

۴) پودر قند ۲ قاشق غذاخوری ماست و ژله پرتقال را در کاسه ای کوچک مخلوط کنید  و روی کاپ کیک ها را با این مخلوط بپوشانید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا ژله خودش را بگیرد. سپس نوش جان کنید.

ارزش غذایی کاپ کیک پرتقالی با روکش ماست پرتقالی

کالری: ۱۱۲ کیلو کالری
کالری از چربی: ۶۳ کیلو کالری
چربی: ۷ گرم
کل شکر: ۵ گرم
کربوهیدرات: ۱۱ گرم
چربی اشباع شده: ۴ گرم
کلسترول: ۱۲ میلی گرم
سدیم: ۳۲ میلی گرم
پروتئین: ۲ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۱۱ میلی گرم
منیزیم: ۱۱ میلی گرم
پتاسیم: ۴۵ میلی گرم
فسفر: ۲۰ میلی گرم
اسید فولیک: ۷ میکروگرم
بتا کاروتن: ۹ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
کافئین: ۳ میلی گرم
کولین: ۱ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
فولات DF: 10 میکروگرم
مواد غذایی فولاد: ۱۵ میکروگرم
فولاد: ۳ میکروگرم
زاکسنتین: ۴ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۲ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
فیت چربی: ۰ گرم
سلنیوم: ۲ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۲ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

شاید دوست داشته باشید:

مطالب مرتبط
چگونه کیک بادام و جو دوسر درست کنیم؟

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com