آموزش طرز تهیه کلوچه توت فرنگی + ارزش غذایی
کلوچه توت فرنگی را اینگونه درست کنید. با وردنگار همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کلوچه توت فرنگی
۲ فنجان آرد
۴ قاشق چایخوری کره سرد
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۴/۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۳/۲ فنجان بعلاوه ۱ قاشق غذاخوری باتر میلک کم چرب
۱ قاشق غذاخوری بعلاوه ۳/۱ فنجان شکر
۲ پیمانه توت فرنگی خرد شده
۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال
۱ فنجان ماست یونانی یا ماست وانیلی
۱ قاشق چایخوری اسانس پرتقال
طرز تهیه کلوچه توت فرنگی
۱)فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب کیک را با روغن چرب کنید.
۲)آرد، کره، شکر قهوه ای، پودر خمیر مایه و جوش شیرین را در کاسه ای بزرگ ترکیب کنید و با انگشتان خود آن را ورز دهید..۳/۲ فنجان باتر میلک را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا خمیر شود. خمیر را بر روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید، پهن کنید و با وردنه به ضخامت ۴/۳ اینچ، آن را باز کنید. خمیر را با یک قالب گرد، قالب زده و سپس قالبهای آماده شده را بر روی کاغذ مومی بگذارید و روی آن ها را با قلم مو، باتر میلک بزنید و ۱ قاشق غذاخوری پودر قند بپاشید.
۳)به مدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید و پس از این مدت اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه سرد شوند. کاغذ مومی را از کلوچه ها باز کنید و بگذارید خوب خنک شوند.
۴)توت فرنگی ها، آب پرتقال و ۳/۱ فنجان شکر را در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه به همین حالت بگذارید و گاهی هم بزنید.
۵)ماست و اسانس پرتقال را در کاسه ای مخلوط کنید.
۶)روی یک طرف کلوچه ها، از مخلوط ماست و توت فرنگی گذاشته و لایه بعدی کلوچه را روی آن قرار دهید.
ارزش غذایی کلوچه توت فرنگی
کالری: ۶۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۲۶ کیلو کالری
چربی: ۳ گرم
کل شکر: ۶ گرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۸ میلی گرم
سدیم: ۵ میلی گرم
پروتئین: ۱ گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۹ میلی گرم
منیزیم: ۵ میلی گرم
پتاسیم: ۳۳ میلی گرم
فسفر: ۱۱ میلی گرم
اسید فولیک: ۱ میکروگرم
بتا کاروتن: ۳ میکروگرم
بیوتین: ۰ میکروگرم
کولین: ۴ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
فولاد: ۱ میکروگرم
ید: ۱ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
دیگر: ۲ کیلوگرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۱ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۲ گرم
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی