کوکی برگی شکل ترکیه ای، مناسب برای پذیرایی در کنار چای تازه

0

در کنار یک فنجان چای تازه دم، خوردن یک شیرینی و یا کوکی خوش طعم، بسیار لذت بخش است.علاوه بر این، اگر این کوکی علاوه بر طعم فوق العاده دارای شکل بسیار زیبایی همانند کوکی برگی شکل ترکیه ای هم باشد که دیگر فوق العاده می شود.

شکل دادن و آماده کردن این کوکی بسیار آسان است و شنما می توانید با دست خودتان و کمک گرفتن از یک چاقو، بدون کمک گرفتن از قالب خاص این کوکی های برگی شکل زیبا را درست کنید.

ابتدا خمیرتان در میان دو دست خود به شکل اشک در می آورید و سپس آن را فشار می دهید تا صاف شود و سپس با چاقو روی آن شیار ایجاد می کنید. بله به همین راحتی این  کوکی های خوشگل و لطیف آماده می شوند. در ادامه با طرز تهیه این کوکی برگی شکل با ما همراه باشید.

زمان آماده سازی:

  ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۳۰ عدد کوکی برگی شکل

کره در دمای اتاق  ۲۵۰ گرم

پودر شکر یا شکر یک لیوان

روغن نصف لیوان

تخم مرغ یک عدد

شیر ولرم نصف لیوان

وانیل یک بسته

بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری

نشاسته یک قاشق غذا خوری

آرد الک شده سه لیوان

فوت کوزه گری!

اگر در هنگام درست کردن همه خمیر ها همانند خمیر کوکی برگی شکل، نمی خواهید با دستتان خمیر را اماده کنید، توصیه میکنیم از یک اسپاتل یا لیسک سیلیکونی کمک بگیرید.

اسپاتل سیلیکونی به شما کمک می کند تا خمیر به دیواره های ظرف و دست شما نچسبد و کار شما را راحت تر می کند و از چسبیدن به دست خود را در وهله اول جلوگیری می کند

چگونه کوکی برگی شکل درست کنیم؟

  •     در یک ظرف شیشه ای گود، کره، پودر شکر، روغن و تخم مرغ را با کمک یک همزن مخلوط کنید.
  •     سپس نشاسته، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید.
  • آرد را کم کم و اشق قاشق به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست شما نچسبد. توجه کنید زیاد آرد اضلفه نکنید تا خمیر سفت شود، بلکه باید خمیری  نرم و لطیف داشته باشید.
  •   خمیر آماده را با سلفون یا یک کیسه فریزر پوشانده و آن را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • خمیر را  از یخچال بیرون آورده و به اندازه گردو از آن جدا کنید و به شکل اشک در بیاوری و و سپس خمیر اشکی شکل را با دست خو صاف کنید و درون سینی فر که قبلا کاغذ روغنی در آن قرار داده اید، بگذارید.
  • پس از شکل دادن خمیر هاهمانند برگ، توسط یک چاقوی تمیز بر روی آن ها شیار های مورب ایجاد کنید.
  • فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم نموده و سپس کوکی ها  را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند.
مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی لاوا، سرشار از ویتامین B1 و اسید فولیک

  • تا زمانی که کوکی ها به طور کامل خنک نشده اند آن ها را از سینی فر جدا نکنید و پس از این که کامل خنک شدند در ظرف دلخواه خود کوکی برگی شکل را سرو نموده و از طعم و زیبایی آن ها لذت ببرید.

هرگونه کپی برداری با نام وردنگار و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.