کیک شکلاتی ۲ تخم مرغی را اینگونه درست کنید

0

پودر کاکائو؛ طعم شکلاتی بیشتری را به این کیک خوشمزه اضافه میکند. از پی در پی مخلوط کردن مایع کیک خود داری کنید زیرا این عمل سبب میشود حالت اسفنجی و پف کیک، کاسته شود. شما می توانید این کیک شکلاتی خوشمزه را در طی ۵۰ دقیقه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی 

١ و ١/۴ فنجان آرد سفید

٣/۴ فنجان شکر

١/۴ فنجان پودر کاکائو بدون شکر

١ قاشق چای خوری جوش شیرین

١قاشق چای خوری پکینگ پودر

١ فنجان دوغ

١/۴ فنجان کره ذوب شده

٢ عدد تخم مرغ بزرگ

١ قاشق چای خوری عصاره وانیل

١/٢ فنجان شکلات کاکائویی خرد شده

١ قاشق سوپ خوری شکر قنادی (اختیاری )

طرز تهیه کیک شکلاتی :

فر را تا دمای ٣۵٠درجه فارنهایت گرم کنید.

یک قالب کیک به ابعاد “٩×”٩ را با روغن چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، پکینگ پودر را با هم تر کیب کنید.

در یک کاسه متوسط دوغ، کره، تخم مرغ و وانیل را ترکیب کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید سپس هم بزنید تا یک دست شود (پی در پی و با سرعت مخلوط نکنید).

خرده های شکلات را اضافه کنید. مواد را در قالب بریزید. برای مدت بیست و پنج دقیقه کیک را در فر قرار دهید سپس با خلال دندان تست کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک حاضر است.

اجازه دهید کیک در قالب خنک شود، سپس آن را به ظرف سرو منتقل کنید و اگر مایل بودید کمی شکر قنادی روی آن بپاشید.

ارزش غذایی کیک شکلاتی :

  • کالری: ۱۴۳ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۴۹ کیلو کالری
  • چربی: ۶ گرم
  • کل قند: ۱۳ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۲ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۳۵ میلی گرم
  • سدیم: ۱۳۶ میلی گرم
  • پروتئین: ۳ گرم
  • کلسیم: ۴۴ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۱ گرم
  • مونو چربی: ۲ گرم
  • امگا ۶ اسید چرب: ۰ گرم
  • دیگر: ۸ کیلوگرم
مطالب مرتبط
چگونه کلوچه توت فرنگی (کیک کوچک ) درست کنیم؟

نوش جان…

اختصاصی ورد نگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.