آموزش طرز تهیه ترتیلای مرغ روبن
مواد لازم برای تهیه ترتیلای مرغ روبن
۳/۱ فنجان چاشنی روسی
۴ پیمانه آرد ترتیلا
۶ اونس پنیر سوئیسی
۱ فنجان کلم بروکلی
۶ اونس سینه مرغ تکه شده
۱ قاشق چایخوری روغن کانولا
طرز تهیه ترتیلای مرغ روبن
۱-فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. ورقه های بیکن را به روغن آغشته کنید. ۳/۱ فنجان از سس روسی،۶ اونس پنیر سوئیسی، ۱ فنجان کلم بروکلی و ۶ اونس سینه مرغ رامخلوط کنید و نصف نانهای ترتیلا را با این مخلوط پر کنید و نیمه دیگر نان را بر روی مواد بگذارید و درون تابه قرار دهید. روی نانها و لبه را با روغن آغشته کنید و ۱۰ دقیقه بپزید. پس از پایان پخت، اجازه دهید تا ۵ دقیقه استراحت کرده سپس هر کدام را به ۳ برش تقسیم کنید.
ارزش غذایی ترتیلای مرغ روبن
کالری: ۳۹۹ کیلوکالری
کالری از چربی: ۱۷۰ کیلو کالری
چربی: ۱۹ گرم
کل شکر: ۷ گرم
کربوهیدرات: ۳۴ گرم
چربی اشباع شده: ۶ گرم
کلسترول: ۳۹ میلی گرم
سدیم: ۹۲۱ میلی گرم
پروتئین: ۲۸ گرم
کلسیم: ۴۷۹ میلی گرم
منیزیم: ۱۷ میلی گرم
پتاسیم: ۱۶۶ میلی گرم
فیبر غذایی: ۳ گرم
فولات DF: 57 میکروگرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
امگا ۶ اسید چرب: ۴ گرم
چربی: ۴ گرم
فیبر محلول: ۱ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی