آموزش طرز تهیه رولت کیک بستنی
رولت کیک بستنی را چگونه درست کنیم؟ اگر این سوال شما هم هست با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رولت کیک بستنی
۲ قاشق چایخوری و ۱ فنجان آرد
۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۴ عدد سفیده تخم مرغ
۳/۴ فنجان شکر
۴ عدد زرده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۱ قاشق غذاخوری پودر قند
۱/۴ پیمانه بستنی شکلاتی
طرز تهیه رولت کیک بستنی
۱)فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب را با روغن چرب کنید و ۲ قاشق چایخوری آرد بپاشید و ظرف را تکان دهید تا آرد اضافه آن ریخته شود.
۲)پودر خمیر مایه، ۱ فنجان آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید و با همزن برقی و با سرعت متوسط سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پف کنند. سرعت همزن را کم کنید و ۱/۲ فنجان شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
۳)زرده های تخم مرغ، اسانس وانیل و ۱/۴ فنجان شکر را در کاسه ای بزرگ به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا نرم شده و لیمویی رنگ شوند. ۱/۳ از مخلوط آرد را به نصف سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و در آخر بقیه آرد را نیز اضافه کنید.
۴)مایه آماده شده را در قالب ریخته و روی آن را صاف کنید.
۵)قالب را به مدت ۸ دقیقه در فر بگذارید و پس از پخت، کیک را بر روی حوله ای که مقداری پودر قند پاشیده اید، برگردانده و کیک را با حوله رول کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود.
۶)سپس حوله را از دور کیک باز کنید. رول کیک را نیز باز کرده و روی آن بستنی بریزید و دوباره آن را رول کنید و در یک فویل بپیچید و ۳۰ دقیقه در فریزر گذاشته تا خودش را بگیرد.
ارزش غذایی رولت کیک بستنی
کالری: ۳۶۶ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۰۶ کیلو کالری
چربی: ۱۲ گرم
کل قند: ۲۱ گرم
کربوهیدرات: ۶۰ گرم
چربی اشباع شده: ۷ گرم
کلسترول: ۳۲ میلی گرم
سدیم: ۴۴۹ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۱۴۹ میلی گرم
منیزیم: ۲۱ میلی گرم
پتاسیم: ۲۲۹ میلی گرم
فسفر: ۲۶۳ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۹۰ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
کولین: ۱۵ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
ید: ۹ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۲ گرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۴ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۱۲۲ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی