نگاهی به نوت بوک جدید ایسوس NovaGo

0

تمام ویژگی های نوت بوک جدید ایسوس  NovaGo

شرکت ایسوس یکی از برندهای مطرح تولیدکننده لپتاپ بوده که هر سال محصولات جدیدی را در بازار عرضه می دارد.
در این میان شرکت کوالکام و مایکروسافت در بیانیه ای اعلام کردند که می خواهند دستگاه هایی را با همکاری شرکت های تولیدکننده لپتاپ ارائه دهند که در کنار سیستم عامل ویندوز به پردازنده ARM مجهز است.

پردازنده هایی که بیشتر می توانیم آنها را در تلفن های هوشمند و تبلت های معمولی مشاهده کنیم. البته پردازنده های ARM ساخت کوالکام برای لپتاپ ها ساختار متفاوتی داشته و نباید آنها را مشابه نسخه تلفن هوشمند دانست. ایسوس همیشه در تولید لپتاپ حرف اول را زده و تاکنون نیز توانسته به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تبدیل شود.

هرگاه پردازنده نسل جدید یا تراشه گرافیکی نسل جدیدی معرفی شود این شرکت در ابتدا محصولی با سخت افزار نسل جدیدی معرفی می کند.
در این میان پیشتر شاهد معرفی لپتاپ اسنپدراگونی نسل جدید NovaGo این شرکت تایوانی بودیم. با مشخصاتی چون پردازنده هشت هسته ای اسنپدراگون ۸۳۵، حافظه رم ۸ گیگابایتی، حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی، سیستم عامل ویندوز ۱۰ اس، مودم X16 اسنپدراگون و برخی دیگر ویژگی های بزرگی را برای NovaGo ترتیب دادند.

عمر باتری طولانی

البته یکی از مهمترین و بارزترین ویژگی این نوت بوک عمر باتری طولانی یا بیش از ۲۰ ساعتی بوده که به بوسیله پردازنده اسنپدراگون ۸۳۵ کوالکام محقق شده است. باتری به کار گرفته شده برای NovaGo از نوع ۵ وات ساعتی بوده و می تواند ساعت ها کاربر را مشغول کار با این نوت بوک کارآمد و مقرون به صرفه سازد.
اگرچه تاکنون پردازنده اسنپدراگون ۸۳۵ بیشتر برای پرچمداران تبلت یا تلفن هوشمند در نظر گرفته شد حال قرار است روی لپتاپ های مقرون به صرفه قرار گیرد تا کاربری آسان و مطلوبی را رقم زند.

با سیستم عامل ویندوز ۱۰ اس و پردازنده اسنپدراگون ۸۳۵ هشت هسته ای می توان NovaGo را لپتاپ کارآمدی دانست که از سیم کارت نانو و شبکه پرسرعت نیز پشتیبانی می کند. قابلیتی که در میان لپتاپ ها کم نظیر بوده و تاکنون شاهد آن نبودیم اما حال به لطف کوالکام و مایکروسافت این امر توسط شرکت هایی چون ایسوس محقق شد. ویندوز ۱۰ اس سیستم عامل بهینه شده ای بوده که رقیبی برای کروم های گوگل محسوب شده و گذشته از آن با حضور آن در لپتاپ های اسنپدراگونی می توان آن را برتر از حتی نوت بوک های کروم بوکی دانست.

علاوه بر بهینه سازی های نرم افزاری NovaGo را می توان در بخش سخت افزاری نیز یک لپتاپ بهینه شده دانست که می تواند عملکرد قابل توجهی را از آن مشاهده کرد. در این مطلب می خواهیم به بررسی اولیه محصول جدید ایسوس که در میان رقبا از اولین ها محسوب می شود بپردازیم:

مطالب مرتبط
فیسبوک سازنده پردازنده ها، اسپیکر هوشمند و هدست واقعیت مجازی خواهد شد

طراحی صنعتی نوت بوک ایسوس NovaGo 

لپتاپ NovaGo ایسوس اگرچه یک نوت بوک ۳۶۰ درجه هیبریدی بوده اما طراحی ضخیم و سختی برای آن در نظر گرفته شده است. از آنجایی که NovaGo یک مدل مقرون به صرفه بوده، ایسوس ترجیح داد طراحی صنعتی و غیرظریفی به کار گیرد. از این رو در نگاه نخست شما تصور می کنید با لپتاپی صنعتی و جان سخت رو به رو هستید تا نوت بوک معمولی.

با قیمت ۷۰۰ دلاری نباید انتظار کیفیت ساختی همچون یک اولترابوک را داشت که ظریف و پریمیومی به نظر می رسد. بیشتر شرکت ها برای نوت بوک های رده پایه یا میانی خود از کیفیت ساخت قابل توجهی بهره نمی گیرند از این رو تنها می توان شاهد محصولی بود که شکل لپتاپ را داشته و ظرافتی در کار نیست.

ایسوس نیز این روند را پیش گرفته و لپتاپ ویندوز ۱۰ اس یا اسنپدراگونی خود را با چنین ویژگی همراه ساخته است. با وجود پورت HDMI کامل می توان به تجربه محتوا ویدئویی باکیفیت و جذاب پرداخت. همچنین دو پورت USB کامل نیز به ارمغان آمده تا بتوان لوازم جانبی را به محصول ایسوس متصل کرد.

با وزن ۳.۰۶ پوندی و ضخامت ۱۴.۹ میلیمتری ایسوس NovaGo باریکترین و کوچکترین نوت بوک نیست اما همچنان ضخامت باریکی و وزن کمی دارد. یکی از مزیت های بزرگ NovaGo باتری پرظرفیت چندین ساعته بوده و می توان عملکرد چشمگیری را انتظار داشت.

صفحه نمایش نوت بوک ایسوس NovaGo

با وجود نمایشگر ۱۳.۳ اینچی لپتاپی معمولی اما کارآمد در پیش رو ما وجود دارد. ما نباید انتظار داشته باشیم که ایسوس NovaGo  بتواند با صفحه نمایش لمسی پروضوحی همراه شود زیرا هر لپتاپی متناسب با ساختار و مشخصات خود با قیمتی قابل قبول به فروش می رسد. یک صفحه نمایش از نوع IPS LCD با پوشش ۱۰۰ درصدی از استاندارد رنگی sRGB در این لپتاپ به کار گرفته شده است. ایسوس ادعای بسیاری درباره صفحه نمایش نواگو داشته و آن را در میان رقبا خود بسیار برتر می داند اگرچه نباید به انکار آن پرداخت.


عمر باتری نوت بوک ایسوس NovaGo

یکی از بارزترین ویژگی محصول ایسوس باتری آن بوده که به لطف پردازنده جدید اسنپدراگون ۸۳۵ هشت هسته ای بسیار بیش از یک لپتاپ معمولی بوده و به کاربران اجازه می دهد ساعت ها به استفاده از نوت بوک جدید بپردازند. عواملی که در باتری اهمیت دارند به شرح زیر هستند:
مصرف انرژی پلتفرم
ظرفیت باتری
سیستم عامل
کسب اطلاعات دقیق درباره توان مصرفی سیستم عامل، سخت افزار و برخی دیگر کمی دشوار است اما آنچه که مشخص بوده، توان مصرفی پایین اسنپدراگون ۸۳۵ به لطف ابعاد کوچکتر و بهینه تر شدن است. موضوع باتری در لپتاپ و هر دستگاه هوشمندی اهمیت بسیاری داشته و اگر شرکت ها در تولید محصول موردنظر به آن توجهی نداشته باشند قطعا کاربری ایده آلی را به مخاطب خود ارائه نخواهند داد. با توان پردازشی ۱۵ واتی اسنپدراگون ۸۳۵ می توان انتظار طول عمر باتری بالایی از novago ایسوس داشته باشید. با تمام این تفاسیر در بخش باتری با لپتاپی فوق العاده رو به رو هستیم که می تواند ساعت ها فعال باقی بماند.

مطالب مرتبط
نهایی شدن مرسدس بنز g650 میباخ لاندالت

یک سیستم قدرتمند

اگرچه پردازنده novago یک نوع پردازشگر موبایلی بوده اما این پردازنده نه تنها حرارت کمی تولید می کند بلکه قدرت بالایی می تواند در پردازش از خود نشان دهد. اگرچه عمر باتری در گوشی های هوشمند محدود است اما novago به عنوان یک لپتاپ ساعت ها افراد را قادر می سازد تا این لپتاپ را به کار گرفته و مورد استفاده قرار دهند. بنابراین با ظرفیت شارژدهی بیشتر می تواند عملکرد خوبی را در عمر باتری و توان پردازشی از خود نشان دهد.


عملکرد نوت بوک ایسوس NovaGo

یکی از مهمترین بخش های هر لپتاپ یا دستگاه هوشمندی، قسمت سخت افزاری یا عملکرد آن بوده که در محصولات رده پایه باید شاهد پردازنده های ضعیف و در نسخه های رده بالا نیز شاهد پردازنده قدرتمندتری بود. اما در این میان NovaGo ایسوس به عنوان یکی از اولین نوت بوک های اسنپدراگونی از پردازنده هشت هسته ای کوالکام بهره می برد که توان بالایی در پردازش دارد. البته نباید آن را در عملکرد هم سطح پردازنده های اینتل دانست اما در زمینه اتصال به شبکه و برخی دیگر می تواند عملکرد بسیار قابل توجهی از خود نشان دهد.

براساس گزارش ها این نسخه از پردازنده ای متفاوت در مقایسه با پردازنده های موبایلی برخوردار بوده که بازدهی عملکرد بهتری دارد. با صفحه نمایش ۱۳.۳ اینچی چنین پردازنده ای پاسخگوی تامین قدرت لپتاپ موردبحث بوده که تفاوتی با نوت بوک اسنپدراگونی HP Envy x2 ندارد.

بنابراین می توانند رقیب فانتزی برای سرفیس مایکروسافت باشند اگرچه پردازنده شرکت ردموندی ممکن است بتواند عملکرد معقول و بهتری از خود نشان دهد. البته در زمینه عمر باتری باید انتظار عملکرد بهتری در نوت بوک های اسنپدراگونی داشت زیرا پردازنده موردبحث در مقایسه با نسل پیشین خود می تواند عملکرد فنی بهتر و عمر باتری بیشتری را به ارمغان آورد که در میان رقبا کم نظیر است.

مطالب مرتبط
لکسوس در نمایشگاه پاریس سه مدل معرفی می کند

رقیبی برای Core-M

اگر بخواهیم این پردازنده را در میان نسخه های لپتاپی مقایسه کنیم می تواند رقیبی برای Core-M اینتل باشد اما با پردازنده هایی چون Core i7 نسل هشتمی چهار هسته ای اینتل قابل قیاس نیست و آنها حتی توان مصرفی ۱۵ واتی داشته که در کنار عملکرد می توانند تجربه خوبی به ارمغان آورند.

بنابراین ممکن است یکی از ویژگی های بارز اسنپدراگون ۸۳۵ برای لپتاپ هایی چون NovaGo ایسوس می تواند عمر باتری بیش از ۲۰ ساعته باشد. بنابراین بهتر است این نوع چیپ را با پردازنده رده پایه اینتل مورد قیاس قرار داد.

البته تلاش های کوالکام در زمینه شبکه ارتباطی بی نتیجه نبود و موجب شد تا اسنپدراگون ۸۳۵ با مودم X16 اسنپدراگون نه تنها به سرعت اتصالی به شبکه داشته بلکه عملکرد سریعی داشته باشد. بنابراین شاید به سادگی بتوان از بحث قدرت پردازشی اسنپدراگون ۸۳۵ در مقایسه با رقبا گذشت اما در بحث شبکه و باتری می توان حساب ویژه روی آن باز کرد. موضوعی که کوالکام در زمینه آن تجربه بزرگی داشته و می تواند عملکرد بالایی به عنوان یک تولیدکننده چیپ های موبایل نشان دهد.

پردازنده اسنپدراگون ۸۳۵ یک چیپ مبتنی بر ARM بوده که در کنار مصرف انرژی بهینه، تجربه بزرگی را برای کاربر در کاربری روزمره به ارمغان می آورد. بدون تست و بررسی های اضافی، لپتاپ جدید اسنپدراگونی ایسوس می تواند برای کاربری روزمره مناسب باشد زیرا پردازنده ای که شرکت تایوانی در نظر گرفته قادر است توان بالایی به عنوان یک نوت بوک رده میانی یا بهتر بیان کنیم رده پایه از خود نشان دهد، اگرچه پرچمدار نیست.

نتیجه گیری

باید بیان کرد که دو شرکت ایسوس و کوالکام لپتاپی را خلق کردند که در کنار قیمتی مطلوب می تواند برای کاربری روزمره گزینه فوق العاده ای باشد. از یک سو عمر باتری طولانی مشکل عمر کوتاه باتری لپتاپ های فعلی را برطرف کرده و در سوی دیگر اتصال به شبکه با سرعت بیشتری در مقایسه با نسخه های دیگر انجام خواهد گرفت. متاسفانه نمی توان در زمینه عملکرد پردازشی روی آنها حساب بسیاری باز کرد زیرا نمی تواند عملکرد بالایی از خود نشان دهد اما برای کاربران معمولی می‌تواند حتی یک پیشنهاد رویایی باشد که تجربه خوبی را رقم می زند.

قیمت این لپتاپ در پیکربندی های مختلف متفاوت است و اطلاعاتی به شرح زیر دارد:

نسخه ای با حافظه رم ۴ گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی ۵۹۹ دلار
نسخه ای با حافظه رم ۸ گیگابایتی و حافظه داخلی ۲۶۴ گیگابایتی ۷۹۹ دلار

اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.