آموزش طرز تهیه کیک آناناسی + ارزش غذایی و کالری آن
مواد لازم برای تهیه کیک آناناسی
۱ و ۱/۲ کنسرو آناناس
۱/۴ فنجان شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
۱ بسته رول دارچین منجمد
۱ قوطی آیسینگ دارچینی
طرز تهیه کیک آناناسی :
فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم می کنیم. شکر قهوه ای و کره را به مدت ۱۰ دقیقه با شعله کم حرارت می دهیم (اگر ظرف دسته پلاستیکی دارد آن را حتما در فویل بپیچید).
مخلوط شکر قهوه ای و کره ذوب شده را در ته ظرف پخش کنید. شش حلقه آناناس را بر روی این مخلوط و یک حلقه هم در وسط آن می گذاریم.
هر رول دارچین را به ضخامت ۱/۴ اینچ باز کرده و آنها را روی آناناس ها می گذاریم. فقط ۴ رول روی ظرف را می پوشاند، بنابراین رول آخر را به تکه های کوچکتر تقسیم کرده و جاهای خالی ظرف را پر می کنیم.
در این مرحله ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان پخت لازم دارد و یا تا وقتی که کاراملی شود. ظرف را از فر خارج کرده، و اجازه می دهیم خنک شود، سپس ظرف را تکان داده و کیک را از لبه های ظرف جدا می کنیم.
بشقاب بزرگی را بر روی ظرف قرار داده و کیک را درون بشقاب برمی گردانیم. اگر تکه ای از آناناس ها به ظرف چسبیده بود، آن را از ظرف جدا کرده و بر روی کیک می گذاریم.
درب فلزی قوطی آیسینگ دارچینی را باز کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه در ماکروفر قرار می دهیم. سپس با یک قاشق، آیسینگ را بر روی کیک پخش می کنیم.
ارزش غذایی کیک آناناسی :
- کالری: ۳۲۶ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۷۰ کیلو کالری
- چربی: ۸ گرم
- کل قند: ۳۵ گرم
- کربوهیدرات: ۶۰ گرم
- چربی اشباع شده: ۲ گرم
- کلسترول: ۲ میلی گرم
- سدیم: ۵۴۸ میلی گرم
- پروتئین: ۴ گرم
- فیبر نامحلول: ۰ گرم
- فیبر غذایی: ۱ گرم
- مونو چربی: ۰ گرم
- فیت چربی: ۰ گرم
- فیبر محلول: ۰ گرم
- ترانس اسید چرب: ۲ گرم
- آب: ۶۵ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است