آموزش طرز تهیه کیک آناناسی + ارزش غذایی و کالری آن

0

مواد لازم برای تهیه کیک آناناسی

۱ و ۱/۲ کنسرو آناناس

۱/۴ فنجان شکر قهوه ای

۱ قاشق غذاخوری کره ذوب شده

۱ بسته رول دارچین منجمد

۱ قوطی آیسینگ دارچینی

طرز تهیه کیک آناناسی :

loading...

فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم می کنیم. شکر قهوه ای و کره را به مدت ۱۰ دقیقه با شعله کم حرارت می دهیم (اگر ظرف دسته پلاستیکی دارد آن را حتما در فویل بپیچید).

مخلوط شکر قهوه ای و کره ذوب شده را در ته ظرف پخش کنید. شش حلقه آناناس را بر روی این مخلوط و یک حلقه هم در وسط آن می گذاریم.

هر رول دارچین را به ضخامت ۱/۴ اینچ باز کرده و آنها را روی آناناس ها می گذاریم. فقط ۴ رول روی ظرف را می پوشاند، بنابراین رول آخر را به تکه های کوچکتر تقسیم کرده و جاهای خالی ظرف را پر می کنیم.

در این مرحله ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان پخت لازم دارد و یا تا وقتی که کاراملی شود. ظرف را از فر خارج کرده، و اجازه می دهیم خنک شود، سپس ظرف را تکان داده و کیک را از لبه های ظرف جدا می کنیم.

بشقاب بزرگی را بر روی ظرف قرار داده و کیک را درون بشقاب برمی گردانیم. اگر تکه ای از آناناس ها به ظرف چسبیده بود، آن را از ظرف جدا کرده و بر روی کیک می گذاریم.

درب فلزی قوطی آیسینگ دارچینی را باز کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه در ماکروفر قرار می دهیم. سپس با یک قاشق، آیسینگ را بر روی کیک پخش می کنیم.

ارزش غذایی کیک آناناسی :

  • کالری: ۳۲۶ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۷۰ کیلو کالری
  • چربی: ۸ گرم
  • کل قند: ۳۵ گرم
  • کربوهیدرات: ۶۰ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۲ میلی گرم
  • سدیم: ۵۴۸ میلی گرم
  • پروتئین: ۴ گرم
  • فیبر نامحلول: ۰ گرم
  • فیبر غذایی: ۱ گرم
  • مونو چربی: ۰ گرم
  • فیت چربی: ۰ گرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم
  • ترانس اسید چرب: ۲ گرم
  • آب: ۶۵ گرم
مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه بانت کیک کره بادام زمینی

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.