آموزش طرز تهیه کیک کاکائویی با یک تخم مرغ

0

مواد لازم کیک کاکائویی :

۲/۳ فنجان آرد

۲/۳ فنجان شکر

۱/۳ فنجان پودر کاکائو

۱ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۲/۳ فنجان شیر

۱/۳ فنجان مارگارین

۱ عدد تخم مرغ

۱و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل

loading...

۱ فنجان شکلات چیپسی

*** زمان پخت ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

طرز تهیه کیک کاکائویی :

یک ظرف آرام پز ۴ نفره را با اسپری روغن چرب کرده، آرد، شکر، پودر کاکائو، خمیر مایه و نمک را در یک ظرف دیگر مخلوط میکنیم .

شیر، کره، تخم مرغ و اسانس وانیل را در ظرف دیگری مخلوط کرده، و آرد را کم کم به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یک دست شود، سپس شکلات چیپسی را اضافه میکنیم و خمیر آماده را در آرام پز میریزیم.

۲ تا ۳ ساعت به دستگاه زمان داده تا کیک پخته شود. زمانیکه نوک کارد را درون کیک برده و ذرات کیک به کارد نچسبیده باشد، کیک آماده است. اجازه میدهیم کیک بدون سرپوش به مدت ۱۵ دقیقه خنک شود. کیک را از ظرف بیرون آورده و بر روی توری گذاشته تا سرد شود و یا درون ظرف خنک شود. سپس کیک را به ۱۲ برش مربع شکل برش می دهیم.

اگر آرام پز در خانه ندارید می توانید مواد کیک را در فنجان ریخته و یک قابلمه را پر از تا کمتر از نیمه پر از آب کرده، فنجان ها را آرام در آن قرار داده، و اجازه دهید تا پخته شوند.

ارزش غذایی کیک کاکائویی :

  • کالری: ۱۹۷ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۸۳ کیلو کالری
  • چربی: ۹ گرم
  • کل قندهای: ۲۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۸ گرم
  • چربی اشباع شده: ۴ گرم
  • کلسترول: ۱۸ میلی گرم
  • سدیم: ۱۴۶ میلی گرم
  • پروتئین: ۳ گرم
  • کلسیم: ۷۲ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم
  • فولات : ۱۹ میکروگرم
  • مونو چربی: ۳ گرم
  •  اسید چرب امگا ۶: ۰ گرم
  • چربی: ۱ گرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم
  • ترانس چرب اسید: ۰ گرم
مطالب مرتبط
چالش ۳۰ روز غذای سالم: کاهش ابتلا به دیابت با دارچین

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.