توصیه‌ هایی برای مصرف انگور ، این میوه بهشتی

مصرف انگور

0

توصیه‌ هایی برای مصرف انگور

انگور ، مانند چند میوه دیگر، می‌ تواند به صورت تازه و یا منجمد مصرف شود. باید ۳۰ دقیقه قبل از خوردن از یخچال خارج شوند تا  به دمای ایده‌ آل برسند. در اینجا چند نکته به منظور مصرف انگور تازه آورده شده ‌است

  • قرار دادن انگور بر روی یک بشقاب با چند نوع پنیر یک جایگزین آسان برای یک دسر فانتزی است.
  • علاوه بر تنقلات، انگور نیز می ‌تواند بخشی از وعده ‌های غذایی شما را تشکیل دهد. اضافه کردن انگور یخ زده به پاستا، مرغ، سیب ‌زمینی شیرین، یا ماهی که می ‌تواند در کنار نان برشته سرو شود، را امتحان کنید.
  • انگور، به همراه پنیر، پیاز شیرین خرد شده و آویشن تازه را می توان به همراه نان میل کرد.
  • شما می ‌توانید چند دانه انگور یخ زده را در نوشیدنی های خود بیندازید.
  • انگور می ‌تواند بخشی از بستنی، سودا و کوکتل باشد.

آشپزی

انگور به غیر از خام خورده شدن و یا استفاده به عنوان طعم دهنده، می ‌تواند به روش ‌های مختلفی پخته شود. انگور حاوی قند طبیعی است و طعم شیرین و ترشی را به هر غذایی می ‌دهد. چند روش استفاده از انگور در دستور العمل‌ ها به شرح زیر است

  • مانند بسیاری از انواع توت ‌ها، انگور می ‌تواند به طور کامل در غذاهای پخته ‌شده از قبیل کلوچه، کیک، نان و پیتزا به کار رود.
  • آن ‌ها را می‌ توان با مخلوط ‌کن له کرد و در اسموتی ها، کوکتل و دیگر نوشیدنی ‌های خوش‌ مزه استفاده کرد.
  • انگور را می توان با شکلات سیاه یا شیری طعم دار کرد تا یک دسر خوش ‌مزه درست شود.
  • آن‌ ها را می توان کباب شده و یا دودی و یا به عنوان یک چاشنی برای غذاهای دیگر استفاده کرد.
  • هم چنین می توان آن ‌ها را برای ساخت ترشی به کار برد.
  • انگور یخ زده با شکر، یک طعم دهنده خوب برای کیک و دسرها است.
  • انگور به عنوان یک دورچین خوش مزه برای سالاد نیز استفاده می شود و طعم شیرین، آبدار و خوش مزه خود را به سالاد می دهد. زمانی که به عنوان جزئی در سالاد به همراه مرکبات و سرکه استفاده شوند، طعم بهتری به وجود می آید.
  • آن ‌ها می ‌توانند به طور کامل جایگزین گوجه ‌فرنگی در سالسا و سس های مختلف باشند و می ‌توانند با گوشت، ماهی و میگو سرو شوند.
مطالب مرتبط
برنامه غذایی دقیق و منظم مدیترانه ای به درمان غده های مهاجم سرطانی کمک می کند

دستور العمل‌ های غذایی برای استفاده از انگور

در حالی که ما در مورد راه ‌های مختلف استفاده از انگور در غذا می دانیم اما دستور العمل‌ های متمایز و بین‌المللی برای استفاده از این میوه در غذا وجود دارد.

۱. فوکاچیا انگور

چرا لیست را با فوکاچیا خوش ‌مزه شروع نکنیم؟

مواد لازم:

شش قاشق غذاخوری روغن زیتون

دو قاشق غذاخوری روغن رزماری (که به دو بخش تقسیم شده‌است)

دو قاشق غذاخوری مخمر خشک

۱/۳ فنجان آرد

۲/۳ فنجان آرد ذرت

پنج قاشق غذاخوری شکر

۱ ۱ / ۲ قاشق چایخوری نمک

۲ ۱ / ۴ فنجان انگور

۱ / ۲میوه‌ های کاجی

سنگ نمک برای طعم دار کردن

کاری که باید انجام دهید:

۱. کار را با گرم کردن روغن در یک ماهی ‌تابه با شعله متوسط شروع کنید و ۱ قاشق سوپ خوری رزماری اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید. حالا، تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا روغن سرد شود.

۲. یک کاسه بزرگ بردارید و ۳ / ۴ فنجان آب ولرم را به همراه مخمر به آن اضافه کنید.

۳. مخلوط روغن – رزماری را به همراه آرد، آرد ذرت، ۳ قاشق سوپ خوری شکر و نمک به مخلوط مخمر اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر نرمی تشکیل شود.

۴. خمیر را در ظرفی حاوی آرد بریزید و برای ۱۵ دیقه به هم بزنید تا نرم و انعطاف پذیر شود.

۵. یک کاسه دیگر بردارید و کمی روغن زیتون درون آن بریزید. خمیر را درون آن بیندازید و روی آن را با روغن بپوشانید، روی آن را با یک پارچه بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید. دقت کنید که قبل از رفتن به مرحله بعد حجم خمیر افزایش پیدا کند.

۶. خوشه های انگور را بردارید و آن ‌ها را نصف کنید و مطمئن شوید که دانه ‌ها را در آورده اید.

مطالب مرتبط
در مورد رژیم کتوژنیک چه می دانید؟

۷. گاز را تا دمای ۴۰۰ درجه پیش گرم کنید. حالا یک ورق کیک پزی بردارید و آن را روی ‌تابه پهن کنید. خمیر را به آن منتقل کنید و تا زمانی که ضخامت به نیم اینچ می رسد، این کار را ادامه دهید. کل ‌تابه را با خمیر پر کنید. انگورها را بالای خمیر بگذارید و نمک را روی آن بپاشید. روی خمیر روغن بمالید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

  1. فوکاچیا آماده سرو است.

۲. گرانیتا انگوری برشته

یک غذای خوش ‌مزه دیگر که از انگور ساخته می ‌شود.

مواد لازم:

۹۰۰ گرم انگور (سیاه یا قرمز) آبکشی شده و کاملا خشک شده

کاری که باید انجام دهید:

۱. با گرم کردن فر تا دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت شروع کنید. انگورها را روی یک ماهی ‌تابه بریزید و مرتب کنید. اکنون، انگور را کباب کنید تا قهوه ‌ای و ترد شود. این کار حدود ۲۵ دقیقه طول می ‌کشد.

۲. تابه را از روی فر بردارید و بگذارید تا انگورها خنک شود. بعد از خنک شدن، آن ‌ها را با هم مخلوط کنید تا نرم شوند. حالا با استفاده از یک صافی آن ها را درون کاسه بریزید.

۳. مخلوط را به مدت یک شب در فریزر قرار دهید. مخلوط را از فریزر خارج کنید و برای طعم دار کردن شراب قرمز را به آن اضافه کنید.

۴. غذای خوش ‌مزه شما آماده است.

انگورها میوه ‌هایی بسیار متنوع و مغذی هستند که می ‌توانند افراد با سلایق مختلف را راضی کنند. مقدار مواد مغذی و آنتی ‌اکسیدانی که در این میوه ‌های کوچک وجود دارد فوق ‌العاده است. بنابراین، می ‌بینیم که انگور نقش حیاتی در حفظ سلامتی ما بازی می ‌کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.