چگونه خوراک سینه اردک با سس گیلاس درست کنیم؟
مواد لازم برای خوراک سینه اردک با سس گیلاس
۳ قاشق چای خوری روغن زیتون
۴ سینه مرغ بدون استخوان پوست گرفته شده (۵ اونس هر)
۳/۴ قاشق چای خوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۳ پیاز ریز خرد شده
۱/۳ فنجان دلستر
۱ قاشق غذا خوری سرکه تمشک
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱/۴ فنجان گیلاس
۲ قاشق چای خوری کره
طرز تهیه خوراک سینه اردک با سس گیلاس
درجه حرارت فر را به ۲۰۰ درجه فارنهایت برسانید.
سینه اردک را با ۱/۲ قاشق چای خوری نمک و ۱/۸ قاشق چای خوری فلفل بپزید.
۲ قاشق چای خوری روغن را در یک تابه متوسط بر روی حرارت متوسط گرم کنید.
سینه اردک را وارد تابه کنید و هر طرف آن را به مدت ۴ دقیقه تفت دهید تا قهوه ای و پخته شود. مواد را به یک سینی پخت انتقال دهید و در فر قرار دهید تا گرم بماند.
طرز تهیه سس روی سینه اردک:
تابه را به حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود و ۱ قاشق چای خوری باقی مانده روغن را اضافه کنید.
روغن را برای ۱ دقیقه گرم کنید. در ظرفی مخصوص، سرکه و شکر را هم بزنید.
برای ۲ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا شکر ذوب شود.
گیلاس ها را کمی له کنید، برای ۲ دقیقه یا تا زمانی که کمی غلیظ شود، طبخ کنید. از روی حرارت بردارید و کره را نیز اضافه کنید و ۱/۴ قاشق چای خوری نمک و ۱/۸ قاشق چای خوری فلفل اضافه نمایید. تمام مواد دیگر را نیز با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کره ذوب شود. سپس سینه اردک را از درون فر خارج کرده و سس را روی آن بریزید و سپس سرو کنید.
ارزش غذایی خوراک سینه اردک با سس گیلاس
- کالری: ۳۳۷ کیلوکالری
- کالری از چربی: ۷۳ کیلو کالری
- چربی: ۸ گرم
- کل قند: ۲۱ گرم
- کربوهیدرات: ۲۸ گرم
- چربی اشباع شده: ۲ گرم
- کلسترول: ۱۶۷ میلی گرم
- سدیم: ۵۵۹ میلی گرم
- پروتئین: ۳۲ گرم
- کلسیم: ۲۲ میلی گرم
- منیزیم: ۵ میلی گرم
- پتاسیم: ۶۶ میلی گرم
- فیبر غذایی: ۲ گرم
- مونو چربی: ۴ گرم
- اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
- چربی امگا ۶: ۱ گرم
- چربی: ۱ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است