چگونه خوراک سینه اردک با سس گیلاس درست کنیم؟

0

مواد لازم برای خوراک سینه اردک با سس گیلاس

۳ قاشق چای خوری روغن زیتون

۴ سینه مرغ بدون استخوان پوست گرفته شده (۵ اونس هر)

۳/۴ قاشق چای خوری نمک

۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱/۳ پیاز ریز خرد شده

۱/۳ فنجان دلستر

۱ قاشق غذا خوری سرکه تمشک

۱ قاشق غذاخوری شکر

۱/۴ فنجان گیلاس

۲ قاشق چای خوری کره

طرز تهیه خوراک سینه اردک با سس گیلاس

درجه حرارت فر را  به ۲۰۰ درجه فارنهایت برسانید.

سینه اردک را با ۱/۲ قاشق چای خوری نمک و ۱/۸ قاشق چای خوری فلفل بپزید.

۲ قاشق چای خوری روغن را در یک تابه متوسط ​​بر روی حرارت متوسط گرم کنید.

سینه اردک را وارد تابه کنید و هر طرف آن را به مدت  ۴ دقیقه تفت دهید تا قهوه ای و پخته شود. مواد را به یک سینی پخت انتقال دهید و در فر قرار دهید تا گرم بماند.

طرز تهیه سس روی سینه اردک:

تابه را به حرارت متوسط ​​ ​​قرار دهید تا گرم شود و ۱ قاشق چای خوری باقی مانده  روغن را اضافه کنید.

روغن را برای ۱ دقیقه گرم کنید. در ظرفی مخصوص، سرکه و شکر را هم بزنید.

برای ۲ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا شکر ذوب شود.

گیلاس ها را کمی له کنید، برای ۲ دقیقه یا تا زمانی که کمی غلیظ شود، طبخ کنید. از روی حرارت بردارید و کره را نیز اضافه کنید و ۱/۴ قاشق چای خوری نمک و ۱/۸ قاشق چای خوری فلفل اضافه نمایید. تمام مواد دیگر را نیز با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کره ذوب شود. سپس سینه اردک را از درون فر خارج کرده و  سس را روی آن بریزید و سپس سرو کنید.

ارزش غذایی خوراک سینه اردک با سس گیلاس

  • کالری: ۳۳۷ کیلوکالری
  • کالری از چربی: ۷۳ کیلو کالری
  • چربی: ۸ گرم
  • کل قند: ۲۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۸ گرم
  • چربی اشباع شده: ۲ گرم
  • کلسترول: ۱۶۷ میلی گرم
  • سدیم: ۵۵۹ میلی گرم
  • پروتئین: ۳۲ گرم
  • کلسیم: ۲۲ میلی گرم
  • منیزیم: ۵ میلی گرم
  • پتاسیم: ۶۶ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۲ گرم
  • مونو چربی: ۴ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • چربی امگا ۶: ۱ گرم
  • چربی: ۱ گرم
مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه خوراک برنج و لوبیا | غذایی برای گیاهخواری

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.