چگونه فریتاتای تخم مرغ و سبزیجات درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه فریتاتای تخم مرغ و سبزیجات
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱/۲ پیاز خرد شده
۴ فنجان مخلوط سبزیجات( مارچوبه، کدو، ……)
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ فنجان برگ ریحان تازه
۳ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان پنیر پارمسان تازه
طرز تهیه فریتاتای تخم مرغ و سبزیجات
۱-حدود ۱ قاشق غذاخوری روغن را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز را اضافه کرده و ۳ دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس سبزیجات و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر نیز هم بزنید بپزند. در صورت تمایل میتوانید سبزیجات را بیشتر روی حرارت بگذارید تا کمی تغییر رنگ دهند ولی نسوزند.
۲-حرارت را کم کنید و ریحان خرد شده را اضافه کنید. ۵ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا آب مواد تقریبا تمام شود، سپس قارچ ها را اضافه کنید.
۳-سبزیجات که پخته شدند، تخم مرغ ها و پنیر را در ظرفی مخلوط کنید. چاشنی را که شامل نمک و فلفل سیاه است را اضافه کنید. ۱ قاشق غذاخوری روغن در تابه ریخته و تخم مرغ ها را در تابه بریزید و هم بزنید تا جا بیفتد. میتوانید ۱ تا ۲ دقیقه روی منقل بگذارید تا کمی قهوه ای شود.
۴-این غذا را میتوان هم داغ سرو کنید و هم گرم. نوش جان
ارزش غذایی فریتاتای تخم مرغ و سبزیجات
کالری: ۱۸۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۲۱ کیلو کالری
چربی: ۱۴ گرم
کل شکر: ۳ گرم
کربوهیدرات: ۶ گرم
چربی اشباع شده: ۴ گرم
کلسترول: ۱۶۷ میلی گرم
سدیم: ۸۱۸ میلی گرم
پروتئین: ۱۱ گرم
فیبر نامحلول: ۱ گرم
کلسیم: ۱۶۲ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
وزن گرم: ۱۶۸ گرم
مونو چربی: ۷ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۱۳۵ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی