چگونه کلوچه توت فرنگی (کیک کوچک ) درست کنیم؟
کلوچه توت فرنگی : برای اینکه کیک زیباتر جلوه کتد انرا به صورت گرد برش دهید. خامه قنادی آماده موجود در بازار قابل استفاده برای این نوع کیک می باشد اما ما ترجیح می دهیم از خامه تازه استفاده کنیم.
مواد لازم برای تهیه کلوچه توت فرنگی
چهار تکه از کیک سفید ساده
۳۰۰ گرم توت فرنگی خرد شده
١/٢ قاشق سوپ خوری سرکه
بالزامبک
١ قاشق سوپ خوری شکر
١/۴ فنجان خامه
١/۴ قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه کلوچه توت فرنگی
کیک ها را به صورت گرد برش دهید و در ظرف سرو بچینید. قسمت های باقیمانده از کیک را به صورت تکه های ریز برش دهید و کنار بگذارید.
توت فرنگی ها را به همراه سرکه و ١/٢ قاشق سوپ خوری شکر در یک کاسه قرار دهید.
خامه، وانیل و باقیمانده شکر را در یک ظرف متوسط ترکیب کنید و با یک میکسر برقی بزنید تا نرم شود و فرم بگیرد.
روی هر برش کیک توت فرنگی و مقداری از برش های باقیمانده از کیک که قبلا کنار گذاشته اید، قرار دهید مقداری از اب توت فرنگی به صورت نم نم روی کیک بریزید و سطح انرا با خامه بپوشانید.
ارزش غذایی کلوچه توت فرنگی
کالری: ۳۶۶ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۰۶ کیلو کالری
چربی: ۱۲ گرم
کل قند: ۲۱ گرم
کربوهیدرات: ۶۰ گرم
چربی اشباع شده: ۷ گرم
کلسترول: ۳۲ میلی گرم
سدیم: ۴۴۹ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۱۴۹ میلی گرم
منیزیم: ۲۱ میلی گرم
پتاسیم: ۲۲۹ میلی گرم
فسفر: ۲۶۳ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: ۰mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۹۰ میکروگرم
بیوتین: ۱ میکروگرم
کولین: ۱۵ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
ید: ۹ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۱ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۲ گرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۱ گرم
سلنیوم: ۴ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
آب: ۱۲۲ گرم