آموزش طرز تهیه کوکی پرتقالی
مواد لازم برای تهیه کوکی پرتقالی
۱و ۱/۳ فنجان آرد همه منظوره
۱/۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۴ فنجان کره
۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
۱ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان شکر
۱ قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال
۱ قاشق پایخوری اسانس پرتقال
طرز تهیه کوکی پرتقالی
۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب را با کاغذ مومی بپوشانید.
۲-در کاسه ای متوسط، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
۳-در کاسه ای بزرگتر، بوسیله همزن برقی و با سرعت متوسط، کره، پنیر خامه ای، تخم مرغ، شکر، رنده پوست پرتقال، و اسانس پرتقال را ۳ دقیقه هم بزنید تا به رنگ روشن درآیند. مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۴-به فاصله ۲ سانت، خمیر را با قاشق غذاخوری در قالب بریزید و ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند. از فر خارج کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود. کاغذ مومی را از کوکی ها جدا و نوش جان کنید.
ارزش غذایی کوکی پرتقالی
کالری: ۵۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۸ کیلو کالری
چربی: ۲ گرم
کل شکر: ۳ گرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۱۲ میلی گرم
سدیم: ۳۸ میلی گرم
پروتئین: ۱ گرم
آهن: ۰ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۸ میلی گرم
منیزیم: ۲ میلی گرم
پتاسیم: ۱۰ میلی گرم
فسفر: ۱۲ میلی گرم
بتا کاروتن: ۴ میکروگرم
بیوتین: ۰ میکروگرم
کولین: ۵ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
فیبر غذایی: ۰ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
وزن گرم: ۱۴ گرم
ید: ۱ میکروگرم
مولیبدن: ۰ میکروگرم
مونو چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فیت چربی: ۰ گرم
سلنیوم: ۳ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۳ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد
طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی