آموزش طرز تهیه کوکی پرتقالی

0

مواد لازم برای تهیه کوکی پرتقالی

۱و ۱/۳ فنجان آرد همه منظوره

۱/۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۴ فنجان کره

۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای

۱ عدد تخم مرغ

۱/۲ فنجان شکر

۱ قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال

۱ قاشق پایخوری اسانس پرتقال

طرز تهیه کوکی پرتقالی

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب را با کاغذ مومی بپوشانید.

۲-در کاسه ای متوسط، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.

۳-در کاسه ای بزرگتر، بوسیله همزن برقی و با سرعت متوسط، کره، پنیر خامه ای، تخم مرغ، شکر، رنده پوست پرتقال، و اسانس پرتقال را ۳ دقیقه هم بزنید تا به رنگ روشن درآیند. مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۴-به فاصله ۲ سانت، خمیر را با قاشق غذاخوری در قالب بریزید و ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند. از فر خارج کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود. کاغذ مومی را از کوکی ها جدا و نوش جان کنید.

ارزش غذایی کوکی پرتقالی

کالری: ۵۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۸ کیلو کالری
چربی: ۲ گرم
کل شکر: ۳ گرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۱۲ میلی گرم
سدیم: ۳۸ میلی گرم
پروتئین: ۱ گرم
آهن: ۰ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۸ میلی گرم
منیزیم: ۲ میلی گرم
پتاسیم: ۱۰ میلی گرم
فسفر: ۱۲ میلی گرم
بتا کاروتن: ۴ میکروگرم
بیوتین: ۰ میکروگرم
کولین: ۵ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
فیبر غذایی: ۰ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
وزن گرم: ۱۴ گرم
ید: ۱ میکروگرم
مولیبدن: ۰ میکروگرم
مونو چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
فیت چربی: ۰ گرم
سلنیوم: ۳ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۳ گرم

مطالب مرتبط
چگونه کیک قهوه با مخلوط میوه درست کنیم؟

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با ذکر نام و لینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کیک هلو: طرز تهیه کیک هلو

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی بدون آرد

طرز تهیه سالاد پاستای سبزیجات کبابی

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندى

آموزش طرز پخت کیک سفید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.