آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

0

مواد لازم برای کیک فرشته لیمویی :

۱ و ۱/۴ فنجان شکر

۱/۴ فنجان آرد ذرت

۲/۳ فنجان آب لیمو تازه

۱ فنجان آب

۱ قاشق سوپخوری کره یا مارگارین

۱ بسته پودر کیک فرشته

۱ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده

۱/۴ قاشق چایخوری اسانس لیمو

شکر قنادی به میزان لازم

طرز تهیه کیک فرشته لیمویی :

۱-در یک ظرف به ابعاد ۲*۲ شکر و آرد ذرت را مخلوط می کنیم. آب لیمو، زرده تخم مرغ و آب را با همزن ترکیب کرده و با حرارت کم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت می دهیم. وقتی شروع به حباب زدن کرد حرارت را کم میکنیم تا جایی که از جوش نیفتد. ۱ تا ۲ دقیقه دیگر به همزدن ادامه می دهیم، سپس از روی حرارت برمی داریم و کره را اضافه می کنیم. سپس آن را در یک کاسه ریخته و رویش را با سلفون میپوشانیم. این مخلوط را به مدت یک ساعت و نیم در یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود.

۲-فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم. ظرفی با ابعاد ۵/۱۵ *۵/۱۰ را با روغن چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم.

۳-طبق دستور تهیه ای که بر روی کارتون پودر کیک، نوشته شده است، کیک را آماده کرده و پوست لیموی رنده شده و اسانس لیمو را به آن اضافه میکنیم و در قالب میریزیم.

۴-به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه روی کیک طلایی شود کیک را درون فر میگذاریم. سپس ۱۰ دقیقه لازم داریم تا کیک خنک شود. با دقت کاغذ روغنی را از کیک جدا میکنیم و کیک را  به صورت افقی به ۳ قسمت برش میدهیم. هر یک را از وسط نصف کرده و با مخلوط لیموی خنک شده که در مرحله ۱ آماده کردیم، می پوشانیم و  دو تکه کیک را روی هم می گذاریم . بر روی هر برش را با مقداری شکر قنادی تزئین می کنیم.

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک یخچالی لیمویی

ارزش غذایی کیک فرشته لیمویی :

  • کالری: ۱۹۶ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۱۰ کیلو کالری
  • چربی: ۱ گرم
  • کل شکر: ۳۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۴۵ گرم
  • چربی اشباع شده: ۰ گرم
  • کلسترول: ۱۴mg
  • سدیم: ۲۱۲ میلی گرم
  • پروتئین: ۳ گرم
  • آهن: ۰ میلی گرم
  • روی: ۰ میلی گرم
  • کلسیم: ۳۶ میلی گرم
  • منیزیم: ۴ میلی گرم
  • پتاسیم: ۶۹ میلی گرم
  • فسفر: ۹۸ میلی گرم
  • ویتامین آ : ۱۲ گرم
  • ویتامین سی : ۵ میلی گرم
  • ویتامین B1 تیامین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۰ میلی گرم
  • الکل: ۰ گرم
  • بتا کاروتن: ۷ میکروگرم
  • بیوتین: ۱ میکروگرم
  • کولین: ۸ میلی گرم
  • کروم: ۰ میکروگرم
  • فیبر غذایی: ۰ گرم
  • فلوراید: ۱۳ میلی گرم
  • فولات: ۲۸ میکروگرم
  • مواد غذایی فولاد: ۴۴ میکروگرم
  • ید: ۲ میکروگرم
  • مونو چربی: ۱ گرم
  • نیاسین معادل: ۱mg
  •  اسید چرب امگا ۶: ۰ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
  • فیت چربی: ۰ گرم
  • سلنیوم: ۴ میکروگرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم
  • آب: ۲۶ گرم

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.