کیک هویج با رویه پنیر خامه ای را اینگونه درست کنید

0

هر تکه از این کیک نزدیک به ۶٠٠ کالری انرژی دارد. روغن و شکر کمی برای پخت این کیک لازم است و پوره سیب موجود در آن به رطوبت کیک می افزاید. شیرینی ملایم و رویه خامه ای طعم لذیذ کیک را کامل می کند.

مواد لازم کیک هویج با رویه پنیر خامه ای :

١ و ١/٢ فنجان شکر قهوه ای
٣/۴ فنجان روغن کانولا (از روغن جایگزین هم میتوان استفاده کرد )
١/٣ فنجان پوره سیب بدون قند
۴ عدد سفیده تخم مرغ
٢ فنجان آرد سفید
٢ قاشق چای خوری جوش شیرین
٢ قاشق چای خوری دارچین
١/٢ قاشق چای خوری نمک
١/٢ قاشق چای خوری جوز هندی
١/٢ قاشق چای خوری زنجبیل
٢ و ١/٢ فنجان هویج رنده شده
١/٣ فنجان گردو خرد شده

مواد لازم برای تهیه رویه خامه ای:

١فنجان شکر قنادی

١٢ انس (معدل ٣٨۴ گرم ) پنیر خامه ای، از یخچال خارج کنید تا قبل از مصرف به دمای اتاق برسد.

١/٢ قاشق چای خوری عصاره وانیل

طرز تهیه:

فر را تا دمای سیصد و پنجاه درجه فارانهایت گرم کنید. یک قالب کیک باندت را با روغن چرب کرده و کنار بگذارید.

شکر قهوه ایی، روغن، پوره سیب، سفیده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

در یک ظرف جداگانه آرد، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز هندی، زنجبیل را ترکیب کنید.

مواد تر را به مواد خشک افزوده و خوب بزنید تا یک دست شود.

مواد را در قالب که تهیه کردید بریزید و برای مدت زمان ۴٠-۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.

اجازه دهید کیک کاملا در قالب خنک شود سپس آنرا به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید.

طرز تهیه رویه کیک :

در حالی که پنیر خامه ای را با همزن برقی مخلوط می کنید، کم کم شکر و عصاره وانیل را بیفزایید.

مطالب مرتبط
طرز تهیه تورتیلا سیب زمینی : صبحانه ای مقوی و خوشمزه

وقتی که شکر کاملا حل شد و یک دست شد خامه را روی سطح کیک پخش کنید و با لیسک آن را صاف کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: ۳۴۰ کیلوکالری
  • کالری از چربی: ۱۵۴ کیلوکالری
  • چربی: ۱۷ گرم
  • شکر: ۲۹ گرم
  • کربوهیدرات: ۴۳ گرم
  • چربی اشباع شده: ۴ گرم
  • کلسترول: ۱۷ میلی گرم
  • سدیم: ۲۶۱ میلی گرم
  • پروتئین: ۴ گرم
  • کلسیم: ۴۷ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۱ گرم
  • مونو چربی: ۸ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
  • چربی امگا ۶ : ۳ گرم
  • چربی: ۴ گرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.