چگونه کیک گردویی هویج و سیب درست کنیم؟

0

 

مواد لازم برای کیک گردویی هویج و سیب

مواد مورد نیاز کیک:

۱و ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره

۱و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱ قاشق چایخوری دارچین

۱/۴ قاشق چایخوری جوز هندی تازه

نوک قاشق چایخوری نمک

۱ فنجان شکر قهوه ای

۲ عدد تخم مرغ

۱/۴ فنجان روغن گیاهی

۱/۴ فنجان سس سیب

۱و ۱/۲ فنجان هویج رنده شده

۱/۴ فنجان کشمش

۱/۴ فنجان گردو خرد شده

مواد مورد نیاز برای روی کیک:

۴ اونس پنیر خامه ای

۲ قاشق غذاخوری کره

loading...

۱ فنجان شکر قنادی

۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱/۴ فنجان گردو خرد شده

طرز تهیه کیک گردویی هویج و سیب :

۱- برای درست کردن کیک، ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و قالب ۸* ۸ را با روغن چرب کنید.

۲- در کاسه ای متوسط، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، دارچین، جوز هندی و نمک را مخلوط کنید.

۳- در کاسه ای بزرگتر، بوسیله همزن و با سرعت متوسط، شکر قهوه ای، تخم مرغها، روغن، و سس سیب را هم بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که فقط مخلوط شوند. سپس هویج رنده شده، کشمش، و گردو ها را اضافه کنید.

۴- خمیر را در قالب بریزید و ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود. سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.

۵- برای تهیه فراستینگ (روی کیک)، در کاسه ای متوسط، بوسیله همزن برقی و با سرعت متوسط، پنیر خامه ای، کره، شکر قنادی، و اسانس وانیل را مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند. این کرم را روی کیک بریزید.

۶- روی کیک را با گردوی خرد شده تزیین کنید.

ارزش غذایی کیک گردویی هویج و سیب

کالری: ۲۷۰ کیلو کالری
کالری از چربی: ۸۵ کیلو کالری
چربی: ۱۰ گرم
کل قند: ۲۸ گرم
کربوهیدرات: ۴۴ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۴۷mg
سدیم: ۲۲۲ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۸۹ میلی گرم
منیزیم: ۲۲ میلی گرم
پتاسیم: ۲۲۸ میلی گرم
فسفر: ۸۵ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: 0mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
بتا کاروتن: ۱۵۲۱ میکروگرم
بیوتین: ۴ میکروگرم
کولین: ۳۱ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فلوراید: ۱۰ میلی گرم
ید: ۶ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۴ میکروگرم
مونوساکاریدس: ۴ گرم
مونو چربی: ۲ گرم
نیاسین معادل: ۲mg
اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
اسید چرب امگا ۶: ۵ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
پلی فیت: ۶ گرم
سلنیوم: ۱۰ میکروگرم
فیبر محلول: ۱ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین K: 15 میکروگرم
آب: ۳۴ گرم

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام ولینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کاپ کیک دبل چاکلت

چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت 

چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

مطالب مرتبط
کیک لایه ای توت فرنگی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.