تهیه سالاد سبزیجات با گوشت پخته شده + ارزش غذایی و میزان کالری

0

 

مواد لازم برای تهیه سالاد سبزیجات با گوشت پخته شده

۲ قاشق چای خوری روغن بادام زمینی

۱/۴ قاشق چای خوری فلفل قرمز

۱ فنجان گوشت پخته شده ریش ریش شده

۱ فنجان کلم بروکلی خرد شده

۱/۴ پیاز متوسط، ریز ریز شده

۱/۴ فنجان فلفل زرد یا سبز خرد شده (نگینی خرد کنید)

۱ تخم مرغ، کاملا زده شده

۲ قاشق چای خوری سویا سس

طرز تهیه سالاد سبزیجات با گوشت پخته شده

 

روغن و فلفل را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

گوشت پخته شده و ریش ریش شده را اضافه کنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید، ماهیتابه را زود به زود تکان دهیدد تا گوشت ها کاملا جابه جا شده و سرخ شوند.

تمام مواد را اضافه کنید و آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند، سریع هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند و مزه ها ترکیب شوند.

این سالاد خوشمزه را اغلب با برنج قهوه ای سرو می کنند. ترکیب مزه خوشمزه ای پیدا می کند. این سالاد را به عنوان غذای اصلی هم می توانید سرو کنید دارای کالری کم اما ویتامین های زیادی است.

در ادامه به بررسی ارزش غذایی  و میزان کالری آن می پردازیم.

ارزش غذایی سالاد سبزیجات با گوشت پخته شده

 

  • کالری: ۲۴۳ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۱۳۶ کیلو کالری
  • چربی: ۱۶ گرم
  • کل شکر: ۵ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۴ گرم
  • چربی اشباع شده: ۴ گرم
  • کلسترول: ۲۱۸ میلی گرم
  • سدیم: ۳۷۸ میلی گرم
  • پروتئین: ۱۵ گرم
  • آهن: ۳ میلی گرم
  • روی: ۲ میلی گرم
  • کلسیم: ۱۳۳ میلی گرم
  • منیزیم: ۴۶ میلی گرم
  • پتاسیم: ۶۰۶ میلی گرم
  • فسفر: ۲۳۱ میلی گرم
  • ویتامین آ : ۱۶گرم
  • ویتامین سی : ۱۲۵ میلی گرم
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
  • بتا کاروتن: ۱۱۳۳ میکروگرم
  • بیوتین: ۱۱ میکروگرم
  • کولین: ۱۳۰ میلی گرم
  • کروم: ۱ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۶ گرم
  • فلوراید: ۲ میلی گرم
  • ید: ۲۸ میکروگرم
  • منگنز: ۱ میلی گرم
  • مولیبدن: ۱۲ میکروگرم
  • مونوساکاریدس: ۴ گرم
  • مونو چربی: ۷ گرم
  • نیاسین معادل: ۵mg
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • امگا ۶ چربی: ۱ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
  • چربی: ۴ گرم
  • سلنیوم: ۲۴ میکروگرم
  • فیبر محلول: ۲ گرم
  • ویتامین ب ۶ : ۱ میلی گرم
  • ویتامین کا : ۱۴۶ میکروگرم
  • آب: ۲۷۰ گرم
مطالب مرتبط
افزودن شیر به چای از زرد شدن دندان ها جلوگیری می کند

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.