شامی سالم و پر انرژی با ماهی قزل آلا

0

شامی سالم و پر انرژی با ماهی قزل آلا

مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا

۱ فنجان آبلیمو
۱ شاخه جعفری یا شوید
۱ ساقه خرد شده کرفس
۱ هویج خرد شده
۱ تکه لیمو
مقداری فلفل قرمز و نمک (به میزان لازم)
فیله ماهی قزل آلا به مقدار لازم (حدودا ۲ تا ۶ اونس)

طرز تهیه ماهی قزل آلا:

در یک ماهیتابه پهن اما کم عمق، یک فنجان آب لیمو و ۱ فنجان آب روغن، ۱ تکه جعفری یا شوید، ساقه کرفس خرد شده، هویج خرد شده، کمی فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید تا برای ۵ دقیقه بجوشد.

فیله ماهی قزل آلا را بدون پوست، در مخلوط بخوابانید. در صورت لزوم می توانید آبلیموی بیشتری اضافه کنید. برای ۸-۱۰ دقیقه اجازه دهید تا بجوشد و آب آن کم شود. می توانید اجازه دهید کاملا آب آن بخار شده و کمی هم سرخ شود.

 
ارزش غذایی ماهی قزل آلا:

• کالری: ۴۵۰ کیلو کالری
• کالری از چربی: ۲۰۶ کیلو کالری
• چربی: ۲۳ گرم
• کل شکر: ۱ گرم
• کربوهیدرات: ۳ گرم
• چربی اشباع شده: ۵ گرم
• کلسترول: ۹۴ میلی گرم
• سدیم: ۱۱۱ میلی گرم
• پروتئین: ۳۵ گرم
• آهن: ۱ میلی گرم
• روی: ۱ میلی گرم
• کلسیم: ۳۰ میلی گرم
• منیزیم: ۵۹ میلی گرم
• پتاسیم: ۷۰۴ میلی گرم
• فسفر: ۴۳۰ میلی گرم
• ویتامین B3 نیاسین: ۱۵mg
• آلانین: ۲ گرم
• الکل: ۱۲ گرم
• آرژنین: ۲ گرم
• خاکستر: ۲ گرم
• آسپارتات: ۴ گرم
• بتا کاروتن: ۲۵ میکروگرم
• بیوتین: ۹ میکروگرم
• کولین: ۱۳۹ میلی گرم
• غذای فولاد: ۴۶ میکروگرم
• فولاد: ۴۶ میکروگرم
• گلوتامات: ۵ گرم
• گلیسین: ۲ گرم
• وزن کل: ۴۰۷ گرم
• هیستیدین: ۱ گرم
• ایزولوسین: ۲ گرم
• کیلوگوئه: ۱۸۸۵ کیلوگرم
• لوسین: ۳ گرم
• لینولئیک: ۲ گرم
• لوتئین زاکسانتین: ۲۸ میکروگرم
• لیزین: ۳ گرم
• متیونین: ۱ گرم
• اسید چرب امگا ۳: ۵ گرم
• امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
• دیگر: ۲ کیلوگرم
• پالمتیک: ۳ گرم
• پالمیتول: ۱ گرم
• اسید پانتوتنیک: ۳ میلی گرم
• فینیلالانین: ۱ گرم
• چربی: ۷ گرم
• پرولین: ۱ گرم
• سلنیوم: ۴۱ میکروگرم
• سریال: ۲ گرم
• استاریک: ۱ گرم
• ترئونین: ۲ گرم
• تیروزین: ۱ گرم
• آب: ۳۳۱ گرم

مطالب مرتبط
چالش ۳۰ روز غذای سالم: اسفناج برای از بین بردن عفونت

اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.