کیک سیب زمینی شیرین کاراملی با گردو و کشمش

0

کیک سیب زمینی شیرین کاراملی با گردو و کشمش

کیک سیب زمینی : این کیک سیب زمینی شیرین، سرشار از مواد مغذی همراه با گردوی خرد شده و کشمش می باشد. کیک با چاشنی کارامل تکمیل می شود. شما در استفاده از کشمش تیره یا طلایی آزاد هستید (به دلخواه خود یک نوع را انتخاب کنید)

این کیک فوق العاده رو به میز دسر خود اضافه کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک سیب زمینی شیرین کاراملی با گردو و کشمش

سه چهارم پیمانه کشمش (طلایی یا تیره)

سه چهارم پیمانه دلستر

۴تخم مرغ بزرگ

٢ فنجان شکر

یک فنجان روغن

یک قاشق غذا خوری وانیل

٢فنجان سیب زمینی شیرین له شده

٣ فنجان آرد سبک (سفید)

٢قاشق چای خوری بکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری نمک

دو قاشق چای خوری پودر دارچین

یک چهارم قاشق چای خوری پودر جوز هندی

دو سوم فنجان شیر

مواد لازم جهت تهیه لعاب شفاف

 

١/٢ فنجان شکر قهوه ای

۴قاشق غذا خوری کره

سه قاشق غذا خوری خامه زده شده

طرز تهیه کیک سیب زمینی شیرین کاراملی با گردو و کشمش

 

فر را تا دمای سیصد و پنجاه فارنهایت گرم کنید.

یک قالب کیک گرد به قطر بیست و سه سانتی متری را چرب کنید و کمی آرد در سطح آن بپاشید.

در یک کاسه کوچک دلستر و کشمش رو مخلوط کنید و برای یک ساعت کنار بگذارید.

در یک کاسه، تخم مرغ ها رو شکسته و با یک همزن برقی خوب مخلوط کنید و کم کم شکر را اضافه کنید تا سفت و یک رنگ شود. حدود سه دقیقه، روغن و وانیل رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

یک صافی روی یک کاسه کوچک قرار دهید و کشمش و دلستر را در آن بریزید تا جدا شود دلستر جدا شده را نگه دارید. فعلا کشمش ها را هم کنار بگذارید.

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه ساندویچ گوجه فرنگی و پنیر گریل شده

نصف دلستر که نگه داشتید را همراه با کره و سیب زمینی له شده اضافه کنید. اضافه دلستر را کنار گذاشته و برای لعاب استفاده کنید.

در یک کاسه جدا گانه، آرد، بکینگ پودر، نمک، دارچین، جوز هندی را ترکیب کنید. با یک همزن دستی یا قاشق خوب مخلوط کنید. یک سوم آرد را با کره مخلوط کنید.

در حال هم زدن، نصف شیر را بیفزایید. یک سوم دیگر از آرد را اضافه کنید و باقیمانده شیر را هم بیفزایید در پایان باقیمانده آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کره کاملا یک دست شود.

کشکش و گردو خرد شده رو با کره مخلوط کنید. کشمش و گردو خرد شده رو به خمیر کره ای اضافه کنید.

خمیر کیک را در قالب تهیه شده بریزید و یک ساعت تا یک ساعت و ده دقیقه اجازه دهید تا کاملا پخته شود.

(یا تا زمانی که یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک وارد کرده و تمیز بیرون آورید)

کیک را برای ده دقیقه در کابینت قرار داره تا خنک شود. در ضمن ، در یک ظرف خامه، کره و شکر قهوای را مخلوط کنید. دو قاشق غذا خوری دلستر باقیمانده رو اضافه کنید.

ظرف را روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید و برای دو تا سه دقیقه عمل حرارت دادن را ادامه دهید تا مخلوط حالت شربت غلیظ به خود بگیرد.حواستان باشد سر نرود زیرا کارامل سریعا سر می رود.

روی میز یا یک سطح صاف یک لایه فویل بزرگ یا کاغذ روغنی قرار دهید تا چکه های کارامل را جذب کند. سپس کیک را روی صفحه برگردانید و با سیخ چوبی یا خلال دندان دور تا دور کیک سوراخ ریز ایجاد کنید.

مقداری از کارامل تهیه شده را با قاشق برداشته و روی کیک بریزید و خوب پراکنده کنید تا سطح کیک را بپوشاند با برس آشپزی، بقیه کارامل را به دور کیک بمالید تا پوشیده شود. قبل از برش دادن اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.

مطالب مرتبط
طرز تهیه ساندويچ مرغ پيتا

نوش جان…

اختصاصی وبسایت وردنگار: هرگونه کپی تنها با ذکر لینک وردنگار مجاز می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.