چگونه کیک پودینگ شکلاتی در فر درست کنیم؟
مواد لازم برای کیک پودینگ شکلاتی
۲/۳ فنجان پودر کاکائو
۲ اونس شکلات نیمه شیرین خرد شده یا شکلات چیپسی
۲ قاشق غذاخوری کره
۳/۴ فنجان شکر
۱/۳ فنجان شکر قهوه ای
۱/۲ فنجان آرد همه منظوره
۱/۴ فنجان آرد کامل گندم
۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۳/۱ فنجان شیر
۱ قاشق غذاخوری اسانس وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱و ۱/۲ فنجان قهوه دم کرده
طرز تهیه کیک پودینگ شکلاتی:
۱-فر را با درجه حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و قالب ۸*۸ را با روغن چرب کنید.
۲- ۱/۳ فنجان کاکائو، شکلات، کره، و روغن را در ماکروویو ، با قدرت بالا، و به مدت ۱ تا ۳ دقیقه گرم کرده و گاهی هم بزنید تا وقتی که یکدست شود.
۳- ۱/۴ فنجان شکر، شکر قهوه ای، و ۱/۳ فنجان کاکائو را در ظرفی کوچک مخلوط کرده و کناری بگذارید.
۴-آردها و خمیر مایه را در ظرفی دیگر مخلوط کنید.
۵-شیر، اسانس وانیل، نمک و ۱/۲ فنجان شکر را درون ظرفی بزرگ ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شوند.سپس شکلات ذوب شده را به مخلوط آردها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و خمیر به دست آمده را درون قالب بریزید قهوه را به آرامی روی خمیر بمالید، سپس مخلوط شکر و کاکائو و شکر قهوه ای که در کناری گذاشته بودید، بر روی خمیر بپاشید.
۶- قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر گذاشته و بعد از پخت اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه سرد شود. این کیک را به صورت گرم هم سرو می شود..
ارزش غذایی کیک پودینگ شکلاتی
- کالری: ۲۲۶ کیلو کالری
- کالری از چربی: ۷۸ کیلو کالری
- چربی: ۹ گرم
- کل قند: ۲۴ گرم
- کربوهیدرات: ۳۶ گرم
- چربی اشباع شده: ۳ گرم
- کلسترول: ۳۰ میلی گرم
- سدیم: ۱۸۲ میلی گرم
- پروتئین: ۳ گرم
- فیبر نامحلول: ۱ گرم
- کلسیم: ۸۶ میلی گرم
- منیزیم: ۱۷ میلی گرم
- پتاسیم: ۹۳ گرم
- فیبر غذایی: ۲ گرم
- وزن گرم: ۱۰۲ گرم
- مونو چربی: ۴ گرم
- اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
- امگا ۶ چربی: ۱ گرم
- چربی: ۱ گرم
- فیبر محلول: ۰ گرم
- ترانس چرب اسید: ۰ گرم
- آب: ۵۱ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است