کوکی های نارگیلی رویایی

0

کوکی نارگیلی رویایی

کوکی نارگیلی : در این روزهای سال نو، این کوکی های رویایی نارگیلی می توانند شیرینی مناسبی برای هدیه دادن به دوست و اقوام و یا پذیرایی از میهمانان تان باشند.

این کوکی نارگیلی بی نظیر که با مقدار زیادی نارگیل و اندکی شکلات تهیه می شوند همانند رویایی هستند که به حقیقت تبدیل شده اند و به خصوص برای کسانی که عاشق نارگیل هستند می توانند دسر خوشمزه و دلنشینی باشند.

به نظر من همیشه شیرینی هایی که محتویاتشان شامل نارگیل باشد خوشمزه تر هستند چه کیک باشند چه کوکی و یا حتی کاپ کیک و پای.

این کوکی نارگیلی را می توان به سادگی با یک میکسر برقی مخلوط کرد و سپس در فر قرار داد تا طلایی رنگ شوند.

به همین سادگی. اما با این که به راحتی پخته و تهیه می شوند فوق العاده خوشمزه و بی نظیر هستند.

بهتر است این کوکی ها را با روغن نارگیل بپزید تا عطر و طعمشان دو صد چندان شود و حتما از شکلات نیز استفاده کنید.

مواد لازم برای پخت کوکی های نارگیلی

  • یک دوم فنجان روغن نارگیل یا روغن معمولی
  • سه چهارم فنجان شکر دانه درشت
  • ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱ فنجان آرد
  • یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک
  • ۱ فنجان شکلات
  • ۱ فنجان پودر نارگیل شیرین

دستور العمل پخت کوکی

فر را تا دمای ۳۲۵ درجه گرم کنید.

سینی پخت فر را با ورق های روغنی کاملا بپوشانید.

کره ، روغن نارگیل (و یا روغن عادی) و شکر را با میکسر برقی خوب هم بزنید تا نرم و یک دست شوند.

تخم مرغ و وانیل را نیز خوب با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

مطالب مرتبط
طرز تهیه‌ی دو نوع کباب گیاهی

این مخلوط را به ترکیب شکر و قند اضافه نمایید و تکه های شکلات و پودر نارگیل را نیز به باقی مواد اضافه کنید.

خمیر کوکی را با قاشق غذاخوری، یکی یکی بر روی سینی مخصوص پخت قرار دهید و حدود ۱/۱ تا ۲ اینچ بین هر کوکی فاصله بگذارید.

کوکی ها را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی یا قهوه ای شوند.

پس از اینکه کاملا خنک شدند آنها را میل نمایید.

نوش جان…

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.