چگونه کیک زنجبیلی با کرم هلو درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه کیک زنجبیلی با کرم هلو
۱ و ۱/۲ فنجان آرد جو دو سر
۳/۴ فنجان آرد شیرینی
۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه
۱ قاشق چایخوری زنجبیل
۱ قاشق چایخوری دارچین
۱/۲ قاشق چایخوری میخک
کمی نمک
۱/۴ فنجان شیره قند
۱/۳ فنجان روغن گیاهی
۱ و ۱/۴ فنجان آب داغ
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ عدد تخم مرغ
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱/۴ قاشق چایخوری عصاره استویا( گیاهی شیرینتر از شکر)
۱/۲ فنجان خامه غلیظ
۳ قاشق غذاخوری هلو
طرز تهیه کیک زنجبیلی با کرم هلو
۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم و قالب گرد ۸ سانتی یا تابه کیک پزی ۸*۸ را با روغن چرب کنید.
۲-در کاسه ای کوچک، آرد جو دوسر، آرد شیرینی، پودر خمیر مایه، زنجبیل، دارچین، میخک و نمک را کخلوط کنید.
۳-در کاسه ای بزرگتر، شیره قند و روغن را ترکیب کنید.درون ظرفی، آب و پودر خمیر مایه را مخلوط کنید و به ترکیب شیره قند و روغن اضافه کنید.
۴-به تدریج مواد خشک را به مخلوط شیره قند اضافه کنید و تخم مرغ، زرده، و استویا یا اسپلندا را نیز بیافزایید. و در قالب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید.
۵-پس از پایان پخت، ۱۰ بگذارید تا خنک شود. سپس از قالب درآورید تا کاملا سرد شود.
۶-در کاسه ای بزرگ، خامه و هلو را هم بزنید تا فرم بگیرند. از این کرم بر روی برشهای کیک بگذارید و سرو کنید.
ارزش غذایی کیک زنجبیلی با کرم هلو
کالری: ۲۳۸ کیلو کالری
کالری از چربی: ۱۲۶ کیلو کالری
چربی: ۱۴ گرم
مجموع قند: ۹ گرم
کربوهیدرات: ۲۵ گرم
چربی اشباع شده: ۴ گرم
کلسترول: ۵۸mg
سدیم: ۲۵۵ میلی گرم
پروتئین: ۴ گرم
آهن: ۲ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۱۰۸ میلی گرم
منیزیم: ۳ میلی گرم
پتاسیم: ۲۲۷ میلی گرم
فسفر: ۴۴ میلی گرم
ویتامین B1 تیامین: 0mg
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۰ میلی گرم
ویتامین D: 0 میکروگرم
آلفا کاروتن: ۱ میکروگرم
بتا کاروتن: ۱۱ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فولاد: ۶ میکروگرم
وزن گرم: ۹۲ گرم
ید: ۷ میکروگرم
مونو چربی: ۳ گرم
فیت چربی: ۵ گرم
سلنیوم: ۳ میکروگرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
ویتامین کا : ۱۵ میکروگرم
آب: ۴۵ گرم
نوش جان …
اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی
آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی
آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی