چگونه مرغ سرخ شده انگشتی درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه مرغ سرخ شده انگشتی

۲/۳ فنجان سویا سس

۶ قاشق غذاخوری سرکه برنج

۷ قاشق غذاخوری آب

۳ عدد پیازچه  یا موسیرورقه شده

۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری شکر

۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری روغن کنجد تند

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

۱ و ۱/۲ پاوند سینه مرغ بدون استخوان و پوست

۲ عدد تخم مرغ

۳/۴ فنجان آرد همه منظوره

۳ قاشق غذاخوری دانه کنجد تفت خورده

طرز تهیه مرغ سرخ شده انگشتی :

۱- ابتدا سویا سس، سرکه برنج، ۶ قاشق غذاخوری آب، روغن، و فلفل قرمز رادر ظرفی مخلوط کنید. به مقدار ۱/۳ فنجان از این سس را در کاسه بزرگی بریزید ودر یخچال بگذارید.

۲- سینه مرغ را به اندازه ۳/۴ اینچ برش دهید ودر سس آماده شده بخوابانید و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه مزه دار شوند.

۳- در کاسه ای کوچک، یفیده های تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری آب را مخلوط کنید. در ظرفی دیگر، آرد و دانه های کنجد را مخلوط کنید. فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید و ظرف مورد نظر زا با روغن چرب کنید.

۴- مرغ ها را در مخلوط تخم مرغ و سپس در آرد بغلطانید و در ظرف بگذارید. روی مرغ ها را با روغن، اسپری کنید و ۵ دقیقه در فر بگذارید. طرف دیگر مرغ ها را نیز با روغن اسپری کرده و ۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا طلایی شوند سپس با سس سویا سرو کنید.

ارزش غذایی مرغ سرخ شده انگشتی

کالری: ۱۵۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۳۲ کیلو کالری
چربی: ۴ گرم
کل شکر: ۵ گرم
کربوهیدرات: ۱۳ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
کلسترول: ۳۸ میلی گرم
سدیم: ۶۹۹ میلی گرم
پروتئین: ۱۷ گرم
فیبر نامحلول: ۰ گرم
کلسیم: ۲۲ میلی گرم
منیزیم: ۲۹ میلی گرم
پتاسیم: ۲۰۳ میلی گرم
فیبر غذایی: ۱ گرم
مونو چربی: ۱ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
آب: ۶۲ گرم

مطالب مرتبط
نحوه درست کردن چیز کیک شکلاتی + ارزش غذایی

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام ولینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کاپ کیک دبل چاکلت

چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت 

چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.