آموزش طرز تهیه سالاد لوبیا و سبزیجات + ارزش غذایی و میزان کالری
سالاد لوبیا و سبزیجات را میتوان هم به عنوان سالادی همراه با غذا مصرف کرد و هم اینکه به عنوان شام یا غذای اصلی سرو کرد. به دلیل وجود لوبیا در این سالاد، نه تنها میزان زیادی ویتامین و مواد معدنی دریافت می کنید بلکه میزان کالری کمی دریافت خواهید کرد. با وردنگار همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا و سبزیجات
۲ ۱/۲ فنجان سبزی مخلوط
۱/۴ فنجان کنسرو لوبیا قرمز (می توانید خودتان در خانه لوبیاهایتان را بپزید)
۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری پنیر
مقداری فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری دلستر یا ابغوره
۱ قاشق چای خوری روغن زیتون
طرز تهیه سالاد لوبیا و سبزیجات
سبزیجات مخلوط، لوبیاهای قرمز پخته شده، پیاز و پنیر را در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید.
برای تهیه سس، فلفل سیاه، دلستر یا آبغوره و روغن زیتون را در کاسه کوچکی ترکیب کنید و با چنگال به خوبی هم بزنید.
سس را نم نم روی مخلوط سالاد بریزید و کمی زیر و رو کنید تا کمی مخلوط شود.
ارزش غذایی سالاد لوبیا و سبزیجات
- کالری: ۱۷۲ کیلوکالری
- کالری از چربی: ۶۸ کیلو کالری
- چربی: ۸ گرم
- کل شکر: ۳ گرم
- کربوهیدرات: ۱۹ گرم
- چربی اشباع شده: ۲ گرم
- کلسترول: ۶ میلی گرم
- سدیم: ۱۵۳ میلی گرم
- پروتئین: ۹ گرم
- آهن: ۲ میلی گرم
- روی: ۱ میلی گرم
- کلسیم: ۱۲۳ میلی گرم
- منیزیم: ۶۱ میلی گرم
- پتاسیم: ۴۷۳ میلی گرم
- فسفر: ۱۶۵ میلی گرم
- ویتامین A: 204 گرم
- ویتامین سی : ۲۳mg
- ویتامین B1 تیامین: 0mg
- ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
- ویتامین B3 نیاسین: ۱ میلی گرم
- ویتامین ب ۱۲ : ۰ میکروگرم
- بتا کاروتن: ۲۲۴۷ میکروگرم
- بیوتین: ۱ میکروگرم
- کولین: ۱ میلی گرم
- مس: ۰ میلی گرم
- فیبر غذایی: ۹ گرم
- فلوراید: ۰ میلی گرم
- فولات : ۲۰۹ میکروگرم
- مواد غذایی فولاد: ۲۰۹ میکروگرم
- ید: ۱ میکروگرم
- منگنز: ۱ میلی گرم
- مولیبدن: ۶۸ میکروگرم
- مونوساکاریدس: ۰ گرم
- مونو چربی: ۴ گرم
- نیاسین معادل: ۳ میلی گرم
- اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
- چربی امگا ۶: ۱ گرم
- اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
- چربی: ۱ گرم
- سلنیوم: ۲ میکروگرم
- فیبر محلول: ۱ گرم
- ویتامین کا : ۳ میکروگرم
- آب: ۱۸۶ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است