چگونه سوپ پیتا و کلم بروکلی خامه ای درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه سوپ پیتا و کلم بروکلی خامه ای
۱ بوته کلم بروکلی
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ عدد تره فرنکی خرد شده( قسمت سفید تره فرنگی)
۱ شاخه برگ رزماری تازه
۱ قاشق چایخوری دانه رازیانه
۱/۲ قاشق چایخوری هل
۴ فنجان عصاره سبزیجات یا مرغ
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۳ قاشق غذاخوری پنیر بز
طرز تهیه سوپ پیتا و کلم بروکلی خامه ای
۱-ساقه بروکلی را جدا کرده و به تکه های ۱ سانتی قطعه قطعه کنید. سر گل بروکلی را نیز تکه کنید و کناری بگذارید. روغن زیتون را با حرارت ملایم گرم کنید و ساقه های بروکلی، تره فرنگی، رزماری، دانه رایانه، و هل را اضافه کنید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا تره فرنگی نرم شده و عطر آن بلند شود.
۲-عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و ۱۰ دقیقه روی حرارت بگذارید . گلهای بروکلی را اضافه کنید و در ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا نرم شوند ولی رنگ سبز روشن خود را از دست ندهند. نمک و پنیر بز را بیافزایید. با استفاده از گوشتکوب برقی، مواد را پوره و سرو کنید.
ارزش غذایی سوپ پیتا و کلم بروکلی خامه ای
کالری: ۲۰۵ کیلوکالری
کالری از چربی: ۷۱ کیلو کالری
چربی: ۸ گرم
کل شکر: ۷ گرم
کربوهیدرات: ۲۶ گرم
چربی اشباع شده: ۳ گرم
کلسترول: ۵ میلی گرم
سدیم: ۴۷۰ میلی گرم
پروتئین: ۱۳ گرم
کلسیم: ۱۵۶ میلی گرم
فیبر غذایی: ۶ گرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
فیبر محلول: ۱ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
طرز تهیه تخم مرغ ابری: صبحانه ای عالی و مقوی برای بچه ها
طرز تهیهی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)
آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی