چگونه سوپ پیتا و کلم بروکلی خامه ای درست کنیم؟

0

مواد لازم برای تهیه سوپ پیتا و کلم بروکلی خامه ای

۱ بوته کلم بروکلی

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳ عدد تره فرنکی خرد شده( قسمت سفید تره فرنگی)

۱ شاخه برگ رزماری تازه

۱ قاشق چایخوری دانه رازیانه

۱/۲ قاشق چایخوری  هل

۴ فنجان عصاره سبزیجات یا مرغ

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۳ قاشق غذاخوری پنیر بز

طرز تهیه سوپ پیتا و کلم بروکلی خامه ای

۱-ساقه بروکلی را جدا کرده و به تکه های ۱ سانتی قطعه قطعه کنید. سر گل بروکلی را نیز  تکه کنید و کناری بگذارید. روغن زیتون را با حرارت ملایم گرم کنید و ساقه های بروکلی، تره فرنگی، رزماری، دانه رایانه، و هل را اضافه کنید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا تره فرنگی نرم شده و عطر آن بلند شود.

۲-عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و ۱۰ دقیقه روی حرارت بگذارید . گلهای بروکلی را  اضافه کنید و در ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا نرم شوند ولی رنگ سبز روشن خود را از دست ندهند. نمک و پنیر بز را بیافزایید. با استفاده از گوشتکوب برقی، مواد را پوره و سرو کنید.

ارزش غذایی سوپ پیتا و کلم بروکلی خامه ای

کالری: ۲۰۵ کیلوکالری
کالری از چربی: ۷۱ کیلو کالری
چربی: ۸ گرم
کل شکر: ۷ گرم
کربوهیدرات: ۲۶ گرم
چربی اشباع شده: ۳ گرم
کلسترول: ۵ میلی گرم
سدیم: ۴۷۰ میلی گرم
پروتئین: ۱۳ گرم
کلسیم: ۱۵۶ میلی گرم
فیبر غذایی: ۶ گرم
مونو چربی: ۴ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
فیبر محلول: ۱ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

آموزش طرز تهیه کیک لیمویی

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه ساندویچ گوجه فرنگی و پنیر گریل شده

طرز تهیه تخم مرغ ابری: صبحانه ای عالی و مقوی برای بچه ها

طرز تهیه‌ی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)

آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.