کاپ کیک های موزی

0

کاپ کیک های موزی

کاپ کیک موزی بسیار نرم و دارچینی هستند.

علاوه بر این، این کیک ها با پنیر خامه ای مخصوص سر آشپز سرو می شوند که واقعا نمی توان در مقابلشان مقاومت کرد.

من بسیار هیجان زده هستم زیرا می خواهم یکی دیگر از دستور العمل های بسیار فوق العاده ام را با شما به اشتراک بگذارم!

همین چند روز پیش بود که من تعداد زیادی از این کاپ کیک ها پختم.

چون فکر می کردم خوردن آنها در این روز های سرد زمستانی در کنار خانواده ام می تواند لذت بخش باشد.

دو دختر کوچکم هم به من کمک کردند تا آنها را بپزم و تمام خانواده در کنار هم این کاپ کیک ها را میل نمودیم.

کیک ها همیشه در خانه ما طرفدار دارند و این کیک های موزی منحصر به فرد، خوشمزه و ساده یکی از کاپ کیک های مورد علاقه خانواده من است.

من دستورالعمل این کاپ کیک را از یکی از دوستان خوبم گرفتم، اما طبق معمول همیشه سعی کردم آن را به یک دستور العمل عالی تبدیل کنم.

این کیک ها خیلی نرم و لطیف هستند!

آنها مملو از بوی موز و دارچین می باشند و می توانند هر کسی را به اشتها آورند.

کرم پنیر خامه ای روی کاپ کیک ها نیز واقعا بی نظیر است. این کرم واقعا برای این کاپ کیک مناسب است و طعم خوبی به آن می دهد موز، دارچین و طعم کرم موجود در این کیک، دوست داشتنی است، اما از همه بیشتر، ساده بودن پخت این کاپ کیک هاست که لذت خوردن آنها را دو صد چندان می کند.

مواد لازم برای پخت کاپ کیک موزی

  • ۴ عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک دوم فنجان کره  نرم شده
  • یک و یک دوم فنجان موز خمیر شده (  ۳-۴ عدد موز  )
  • یک دوم قاشق چای خوری وانیل
  • یک و یک دوم فنجان ارد کیک
  • سه چهارم فنجان شکر
  • ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین

مواد لازم برای خامه کیک

loading...
  • ۶ قاشق غذاخوری کره، نرم شده
  • ۴ اونس پنیر خامه ای، نرم شده
  • ۲ فنجان پودر قند یا بیشتر
  • یک دوم قاشق چای خوری وانیل
  • ۱ دوم قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه کاپ کیک موزی

فر را تا ۳۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

مطالب مرتبط
طرز تهیه املت به سبک ایتالیایی

قالب های مافین کوچک را با گذاشتن کاغذ روغنی در زیر آنها اماده کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا زمانی که کاملا فرم بگیرند.

سپس آنها را در یک گوشه بگزارید در یک کاسه بزرگ، کره را آنقدر هم بزنید که روشن تر و کاملا نرم شود.

خمیر موز، زرده تخم مرغ و وانیل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یک دست شوند.

به آرامی یک سوم از مخلوط سفیده تخم مرغ را در مواد بریزید در یک کاسه متوسط، آرد، شکر، پودر قند، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.

مواد خشک را به آرامی با سایر مواد ترکیب کنید و باقیمانده سفیده ها را نیز به مواد اضافه کنید.

قالب ها را از خمیر پر کنید و ۱۱ تا ۱۵ دقیقه بپزید، یا تا زمانی بپزید که اگر خلال دندانی را در مرکز آن فرو کردید خمیر به آن نچسبد.

برای خامه روی کیک، کره و پنیر خامه ای را با همزن تا زمانی بزنید که نرم و یکدست شوند.

پودر قند را به آرامی اضافه کنید و باز هم هم بزنید و پس از آن وانیل و دارچین را اضافه کنید.

در صورت لزوم، پودر قند بیشتری اضافه کنید اما انقدر پودر قند نزنید که کرم حالت نرم خود را از دست بدهد.

خامه را بر روی کیک بریزید و سرو کنید.

نوش جان…

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.