خواص کدو سبز – چگونه کدو سبز را منجمد کنیم؟

1

کدو سبز – اگر شما به دنبال یک راه برای از دست دادن وزن از طریق یک راه سالم هستید، وقت آن است که در مورد مزایای سلامتی کدو سبز بیشتر بدانید. کدو سبز به خوبی برای کاهش وزن مفید شناخته شده است، با این حال ارزش تغذیه ای رژیم غذایی تان را افزایش می دهد. علاوه بر این، به بهبود دید و  جلوگیری از تمام بیماری هایی که از کمبود ویتامین C ناشی می شود مانند اسکوربوز، اسکلروز و کبودی آسان، کمک می کند.

کدو سبز کمک می کند تا آسم را درمان کنید و مقدار زیادی ویتامین C، کربوهیدرات ها، پروتئین و فیبر دارد. همچنین شامل مقادیر قابل توجهی از پتاسیم، فولات و ویتامین A است که همه آنها برای سلامتی بسیار مهم هستند. هنگامی که به طور منظم خورده می شود، می تواند سطح هموسیستئین شما را به طور موثر کاهش دهد.

خواص کدو سبز

شما ممکن است متعجب شوید وقتی بدانید که مصرف کدو سبز به کاهش وزن شما کمک زیادی می کند. این سبزی، بسیار کم کالری است، اما به شما احساس سیر بودن می دهد. بنابراین، این یک راه عالی برای از بین بردن اشتها شما بدون گرفتن کالری اضافی است. صرف نظر از کالری کم، کدو سبز دارای محتوای آب بالا و غنی از فیبر است. از این رو، هنگامی که شما آن را بخورید، معده شما خالی نمی ماند.

علاوه بر کمک به کاهش وزن، کدو تنبل منبعی عالی از منگنز و ویتامین C است، بهترین منبع فیبر رژیمی است که بدن شما را در بهترین وضعیت، برای مدت طولانی حفظ می کند. همچنین حاوی ویتامین A، منیزیم، فولات، پتاسیم، مس و فسفر است. این میوه تابستانی همچنین حاوی مقادیر زیادی اسید چرب امگا ۳، روی، نیاسین و پروتئین است. علاوه بر این، ویتامین B1، ویتامین B6، ویتامین B2 و کلسیم در کدو سبز باعث افزایش سلامتی مطلوب می شود. احتمالا این بهترین خوراکی حاوی مجموعه ای از مواد مغذی از جمله قند، کربوهیدرات، فیبر محلول و غیرحلال، سدیم، مواد معدنی، اسید آمینه و غیره است. عصاره فولات این خوراکی برای زنان باردار نیز بسیار توصیه می شود.

loading...

با توجه به مزایای سلامتی متعددی که کدو سبز دارد مصرف آن در طول سال ضروری است. اگر شما نمی دانید که چگونه کدو سبز را منجمد کنید، ممکن است در نهایت از خرید اضافی خودداری کنید و این ماده را در دستورالعمل های غذایی زمستانی خود از دست ندهید. در ادامه نحوه ذخیره سازی آن را برای استفاده در زمستان بیان می کنیم.

مطالب مرتبط
بیماری شبه تشنج چیست؟

چگونه کدو سبز را منجمد کنیم؟

قبل از اینکه بتوانید کدو سبز را در فریزر قرار دهید، باید آن را برای فرآیند انجماد آماده کنید. اول، کدو سبز را خنک کنید. ابتدا با شستن کدو سبز به طور کامل و سپس خشک کردن پوست بیرونی برای حذف هر گونه خاک، شن و یا سم بیش از حد، از جمله علف کش ها و یا سموم دفع آفات شروع کنید. سپس، کدوها را به صورت تکه تکه یا به صورت مکعب خرد کنید.

یک کاسه بزرگ پر از آب را به جوش آورده و سپس قطعات کدو سبز را به داخل آب بریزید. فقط آنها را در آب جوش برای حدود ۶۰ ثانیه بگذارید باقی بماند. بلافاصله آنها را بردارید و آنها را در یک کاسه آب سرد قرار دهید. این فرآیند بلانچینگ ( Blanching ) نامیده می شود و بعد از آن اجازه دهید تا کاملا خنک شوند. کمی نرمتر خواهد شد، اما هنوز هم باید قسمت های سفت وجود داشته باشد. نکته مهم این است که زمان مابین خارج کردن کدو سبز از آب سرد و قرار دادن آنها در فریزر از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

پس از بیرون کشیدن کدو سبز از آب سرد، آنها را بر روی یک حوله گذاشته تا کاملا خشک شوند. بعد، قطعات کدو سبز را بر روی ورق کوکی با کاغذ موم گذاشته و آنها را در فریزر قرار دهید.

هنگامی که شما می خواهید از کدو یخ زده خود استفاده کنید، به سادگی همان مقداری که  نیاز دارید از کیسه فریزر بردارید. برخلاف سایر سبزیجات منجمد، لازم نیست قبل از استفاده از آن در یک دستور غذایی آنها را بخار پز کرده یا بجوشانید. نگران نباشید، آنها را به راحتی به سیب زمینی سرخ شده و سایر غذاهای گیاهی اضافه کنید.

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.