چگونه کیک گیلاس شکلاتی درست کنیم؟

0

مواد لازم جهت تهیه تاپینگ کیک گیلاس شکلاتی

۱ قوطی پای گیلاس

۱/۲ قاشق غذاخوری گرند مارنیر

مواد لازم جهت تهیه کیک گیلاس شکلاتی :

۲ فنجان آرد کیک

۲ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه

۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ فنجان پودر کاکائو

۱/۲  اونس شکلات نیمه شیرین کاملا خرد شده

۱ قاشق چایخوری پودر قهوه اسپرسو

۱ فنجان شکر قهوه ای

۱/۳ فنجان سس سیب

۱/۴ فنجان روغن کانولا

۲ عدد تخم مرغ

۱ فنجان شیر

۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل

۱/۳ فنجان گیلاس

۱/۲ فنجان خامه غلیظ

مقداری شکلات نیمه شیرین (اختیاری)

طرز تهیه کیک گیلاس شکلاتی

۱- برای تهیه تاپینگ، ابتدا گیلاس و گرند مارنیر را مخلوط کرده و کناری بگذارید.

۲- برای تهیه کیک، ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۳- در کاسه ای بزرگ، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، نمک، پودر کاکائو، شکلات، پودر اسپرسو، و شکر قهوه ای را مخلوط کنید.

۴- در کاسه ای کوچک، سس سیب، روغن، تخم مرغ ها، شیر، و اسانس وانیل را مخلوط کنید. این مخلوط را به مخلوط آرد بیافزایید و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید.

۵- خمیر را در قالب بریزد و ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از پخت، اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه کیک خنک شود.

۶- یک لایه از کیک را در بشقاب بگذارید و با مخلوط میوه بپوشانید. ولایه دیگر کیک را رویش بگذارید. روی کیک و ۱ سانت از دور کیک را با تاپینگ گیلاس بپوشانید.

۷- در کاسه ای کوچک، به وسیله همزن و با سرعت بالا، خامه را بزنید تا فرم بگیرد. لبه های کیک را با خامه زده شده و تکه های شکلات تزیین کنید.

ارزش غذایی کیک گیلاس شکلاتی

کالری: ۳۱۴ کیلوکالری
کالری از چربی: ۹۷ کیلو کالری
چربی: ۱۱ گرم
کل قند: ۲۰ گرم
کربوهیدرات: ۵۱ گرم
چربی اشباع شده: ۴ گرم
کلسترول: ۵۱ میلی گرم
سدیم: ۲۲۳ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
آهن: ۳ میلی گرم
روی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۱۰۷ میلی گرم
منیزیم: ۳۵ میلی گرم
پتاسیم: ۲۴۰ میلی گرم
فسفر: ۱۱۵ میلی گرم
ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۹ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
کافئین: ۹ میلی گرم
کولین: ۲۴ میلی گرم
مس: ۰ میلی گرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
فولاد: ۷۳ میکروگرم
ید: ۱۱ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مولیبدن: ۲ میکروگرم
مونوساکاریدها: ۱ گرم
مونو چربی: ۵ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۲ گرم
سلنیوم: ۶ میکروگرم
فیبر محلول: ۰ گرم
ترانس چرب اسید: ۰ گرم
آب: ۶۵ گرم

 

اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با نام ولینک دهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید:

کاپ کیک دبل چاکلت

چگونه چیز کیک شکلاتی با تمشک درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی لیمویی با مخلوطی از انواع توت 

چگونه کیک شکلاتی بادامی بدون آرد درست کنیم؟

چگونه کیک هویج با فراستینگ خامه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کیک موزی + کالری و ارزش غذایی

باندت کیک با ژله ی توت و لیمو + کالری و ارزش غذایی

مطالب مرتبط
طرز تهیه دسر کاسترد و موز

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.