آموزش طرز تهیه خوراک برنج و لوبیا | غذایی برای گیاهخواری

0

در اینجا از لوبیای سیاه و چیتی استفاده کردیم. شما می توانید از لوبیای سفید هم استفاده کنید. لوبیاها دارای خواص زیادی هستند. آنها سبزیجاتی با مقدار زیادی از ویتامین ها و فیبر هستند و همچنین به عنوان غذاهای پروتئینی شناخته شده اند.

مواد لازم برای تهیه خوراک برنج و لوبیا

۴ قاشق چای خوری روغن زیتون

۱ پیاز متوسط، نازک برش خورده

فلفل دلمه ای قرمز بزرگ، قطعه قطعه شده

۳ گل سیر، ریز ریز شده

۱ قاشق چای خوری ریحان خشک

۱ قاشق چای خوری زیره سبز

۱/۲ قاشق چای خوری تخم گشنیز

۱۶ گوجه فرنگی انگوری (گوجه فرنگی های خیلی کوچک گیلاسی شکل)

۵ قاشق چای خوری سرکه سفید

۱۵ اونس لوبیای سیاه بدون نمک، شسته و خشک شده

۱۵ اونس لوبیا چیتی بدون نمک، شسته و خشک شده

۳/۴ قاشق چای خوری نمک

۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱/۲ فنجان برنج

طرز تهیه خوراک برنج و لوبیا

روغن را در یک کاسه بزرگ بر روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. پیاز، فلفل، سیر، ریحان، زیره، و گشنیز را اضافه کنید. برای مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که شروع به نرم شدن کند آنها را بپزید.

گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند طبخ کنید. سرکه را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه آن را بجوشانید تا تبخیر شود. مخلوط را در لوبیای سیاه و چیتی، به جوش اورید، سپس در آن را بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بپزد.

گاهی اوقات آن را هم بزنید، تا زمانی که سبزیجات بسیار لطیف و نرم شوند و مخلوط نسبتا غلیی بدست آید. سپس نمک و فلفل اضافه نمایید.

برنج را نیز طبق دستور روی بسته طبخ کنید.

مخلوط لوبیا را بر روی برنج سرو نمایید.

ارزش غذایی خوراک برنج و لوبیا

  • کالری: ۳۰۰ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۴۷ کیلو کالری
  • چربی: ۵ گرم
  • کل شکر: ۵ گرم
  • کربوهیدرات: ۵۱ گرم
  • چربی اشباع شده: ۱ گرم
  • سدیم: ۴۶۵ میلی گرم
  • پروتئین: ۱۲ گرم
  • کلسیم: ۱۱۴ میلی گرم
  • منیزیم: ۸۸ میلی گرم
  • پتاسیم: ۷۴۲ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۱۱ گرم
  • فولات : ۸۸ میکروگرم
  • مونو چربی: ۴ گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
  • چربی امگا ۶: ۱ گرم
  • چربی: ۱ گرم
  • فیبر محلول: ۰ گرم
مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک سیب برای صبحانه یا عصرانه

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.