چگونه سالاد استیک ماندارین درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه سالاد استیک ماندارین
۱ و ۱/۲ کیلو گوشت استیک
۱ قوطی شاه بلوط
۱/۲ بسته سالاد کلم
۱ قوطی پرتقال ماندارین
۱/۴ فنجان آب پرتقال
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱/۲ فنجان سس سالاد کنجد و زنجبیل
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد تست شده
طرز تهیه سالاد استیک ماندارین
در یک کیسه زیپ لاک، آب پرتقال، فلفل قرمز، ۴/۱ فنجان سس سالاد، و ۱ قاشق چایخوری روغن کنجد را مخلوط کنید.گوشت را در کیسه بگذارید و در کیسه را ببندید و ۴ ساعت یا یک شبانه روز در یخچال بگذارید.گریل یا منقل را روشن کنید.
گوشت را از داخل مواد بیرون آورید و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه هر طرف استیک را سرخ کنید.سپس برشهای نازکی بدهید. در یک کاسه، شاه بلوط، سالاد کلم، ۱/۴ سس سالاد و ۱ قاشق چایخوری روغن کنجد را مخلوط کنید.
این مواد را ۵ دقیقه در یک تابه حرارت دهید سپس بر روی برشهای استیک بریزید. یالاد کلم را در یک ظرف بزرگ ریخته و برشهای استیک را روی سالاد قرار دهید. از سس آماده شده روی استیک بریزید و با برشهای پرتقال تزیین کنید.
ارزش غذایی سالاد استیک ماندارین
کالری: ۲۷۴ کیلوکالری
کالری از چربی: ۱۱۱ کیلو کالری
کالری از Satfat: 26 کیلو کالری
چربی: ۱۳ گرم
مجموع قند ها: ۹ گرم
کربوهیدرات: ۱۵ گرم
چربی اشباع شده: ۳ گرم
کلسترول: ۳۷ میلی گرم
سدیم: ۱۶۴ میلی گرم
پروتئین: ۲۷ گرم
فیبر غذایی: ۴ گرم
مونو چربی: ۳ گرم
اسید چرب امگا ۳: ۰ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
چربی: ۱ گرم
آب: ۲۲۲ گرم
اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است
شاید دوست داشته باشید:
طرز تهیه تخم مرغ ابری: صبحانه ای عالی و مقوی برای بچه ها
طرز تهیهی کوفته تبریزی بدون گوشت (گیاهی- وگان)
آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی
آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی