غذایی برای گیاهخواران | پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده

0

مواد لازم برای پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده

۱۲۸ گرم پاستا (هرشکلی که دوست دارید)
۱ پوند مارچوبه، برش داده شده به تکه های ۳ سانتی
۲ هویج، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری روغن کلزا
۱ پیاز قرمز که ریز خرد شده باشد
۱ قاشق غذاخوری ریحان خشک
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱ فنجان شیر کم چرب
۶۴ گرم پنیر کم چرب خامه ای، مکعبی برش داده شده
۱/۴ فنجان پنیر پارمسان
۱/۴ فنجان تخم کتان

طرز تهیه پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده

اجاق را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف غذای ۸*۸ را با اسپری پخت و پز چرب کنید. پاستا را طبق دستورالعمل های بسته تهیه شده، آماده کنید، مارچوبه و هویج را در طول ۳ دقیقه آخر پخت و پز اضافه نمایید. سپس آبکشی کنید.

در همان حال، در یک ظرف بزرگ، روغن را با حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز و ریحان را با هم به مدت ۵ دقیقه روی حرارت تفت دهید و یا تا زمانی که نرم شوند. آرد را اضافه کنید و به طور مداوم با یک قاشق چوبی به مدت ۲ دقیقه هم بزنید و یا تا زمانی که به به رنگ قهوه ای روشن درآید. به تدریج شیر را به آن اضافه نمایید.

این مخلوط را برای ۵ دقیقه، یا تا زمانی که غلیظ شود، روی حرارت نگه دارید و هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و با پنیر خامه ای مخلوط کرده و کاملا هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. به این مخلوط، پاستا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. این مواد را در ظرفی که قبلا تهیه کردید بریزید. روی آن را با پنیر و دانه های کتان بپوشانید. برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید، یا تا زمانی که پنیر به رنگ قهوه ای روشن درآید.

مطالب مرتبط
طرز تهیه نخود سبز کره ای

*** نکته: شما می توانید از هر سبزیجات دیگری که دوست دارید در این غذا استفاده کنید مثل سیب زمینی یا حتی قارچ

ارزش غذایی پاستا بدون گوشت با سبزیجات پخته شده

  • کالری: ۳۱۹ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۱۲۹ کیلو کالری
  • چربی: ۱۵ گرم
  •  قند: ۱۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۳۸ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۱۵mg
  • سدیم: ۱۹۴ میلی گرم
  • پروتئین: ۱۴ گرم
  • فیبر نامحلول: ۲ گرم
  • آهن: ۴ میلی گرم
  • روی: ۱ میلی گرم
  • کلسیم: ۲۱۰ میلی گرم
  • منیزیم: ۳۳ میلی گرم
  • پتاسیم: ۶۲۰ میلی گرم
  • فسفر: ۱۹۴ میلی گرم
  • ویتامین A کاروتنوئید:  ۵۹۷ گرم
  • ویتامین آ: ۳۶۷ گرم
  • ویتامین سی :۱۰ میلی گرم
  • ویتامین B1 تیامین: 0mg
  • ویتامین B2 ریبوفلاوین: ۰ میلی گرم
  • ویتامین B3 نیاسین: ۲ میلی گرم
  • ویتامین B12 : یک میکروگرم
  • ویتامین D مک: ۱ میکروگرم
  • ویتامین E آلفا : ۳mg
  • آلفا کاروتن: ۱۰۷۱ میکروگرم
  • بتا کاروتن: ۳۰۴۳ میکروگرم
  • بیوتین: ۴ میکروگرم
  • کلرید: ۲۲۷ میلی گرم
  • کولین: ۳۶ میلی گرم
  • کروم: ۰ میکروگرم
  • مس: ۰ میلی گرم
  • سیستین: ۰ گرم
  • فیبر غذایی: ۹ گرم
  • فولاد: ۷۷ میکروگرم
  • فروکتوز: ۲ گرم
  • گلوکز: ۲ گرم
  • گلوتامات: ۲ گرم
  • گلیسمی: ۴۷ شاخص
  • گلیسمی: ۱ بار
  • گلیسین: ۰ گرم
  • ید: ۱۵ میکروگرم
  • ایزولوسین: ۰ گرم
  • لاکتوز: ۴ گرم
  • لوریک: ۰ گرم
  • لوسین: ۱ گرم
  • لینولئیک: ۲ گرم
  • لینولنیک: ۱ گرم
  • لویتین زاکسنتین: ۸۸۵ میکروگرم
  • لیکوپن: ۱ میکروگرم
  • منگنز: ۰ میلی گرم
  • متیونین: ۰ گرم
  • مولیبدن: ۱۰ میکروگرم
  • مونوساکاریدها: ۳ گرم
  • مونو چربی: ۶ گرم
  • نیاسین معادل: ۳ میلی گرم
  • اسید چرب امگا ۳: ۲ گرم
  • امگا ۶ اسید چرب: ۲ گرم
  • اسید پانتوتنیک: ۱ میلی گرم
  • فنیل آلانین: ۰ گرم
  • چربی: ۴ گرم
  • پرولین: ۱ گرم
  • سلنیوم: ۶ میکروگرم
  • سریال: ۰ گرم
  • فیبر محلول: ۱ گرم
  • نشاسته: ۱ گرم
  • استاریک: ۱ گرم
  • ساکارز: ۲ گرم
  • ترئونین: ۰ گرم
  • ترانس چرب اسید: ۰ گرم
  • تریپتوفان: ۰ گرم
  • تیروزین: ۰ گرم
  • والین: ۱ گرم
  • ویتامین کا:  ۵۸ میکروگرم
  • آب: ۲۲۳ گرم
مطالب مرتبط
چگونه گوجه فرنگی هیرلوم و بادمجان درست کنیم؟

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.