آموزش طرز تهیه کلوچه با طعم سیب و لیمو
کلوچه با طعم سیب و لیمو طعم بسیار خوشمزه ای دارد و می تواند یک عصرانه خوش طعمی برای بچه های پای برنامه کودک شان باشد. در ادامه به آموزش این کلوچه با طعم سیب و لیمو می پردازیم. با ما باشید.
موادی که برای تهیه کلوچه با طعم سیب و لیمو مورد نیاز است:
½ آب لیمو
۱ عدد سیب کوچک
۱۲ قاشق غذاخوری چاشنی دلخواه یا ترشی ( سیب، گوجه فرنگی یا فلفل چیلی)
۱ ظرف سبزی شاهی
مواد لازم برای کلوچه :
۲۲۵ گرم آرد
۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه
۵۰ گرم کره که به تکه های کوچکی تقسیم شده
۸۵ گرم پنیر چدار رنده شده
۶ شاخه کوچک آویشن
۱۵۰ میلی لیتر شیر بعلاوه ۱ قاشق غذاخوری
۱ عدد زرده تخم مرغ
طرز تهیه کلوچه با طعم سیب و لیمو :
فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی پخت را آرد پاشی کنید. آرد را به همراه پودر خمیر مایه و کمی نمک درون کاسه ای بزرگ بریزید. کره را اضافه کنید و با نوک انگشتان خود آنها را مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآیند. پنیر و برگ های آویشن را اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس شیر را اضافه کنید. از یک چنگال برای مخلوط کردن خمیر استفاده کنید.
خمیر را بر روی سطح کار پهن کنید و به ضخامت حدود ۱.۵ سانتی متر ضخامت ،خمیر را باز کنید و با یک قالب کوکی، به قطر ۵ سانتیمتر، ۱۲ عدد کلوچه را قالب بزنید. ۱ قاشق غذاخوری شیر را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید. و با قلم مو بر روی کوچه ها بمالید. به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر بگذارید تا به رنگ قهوه ای دربیایند، سپس از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شوند.
قبل از سرو کردن، آب لیمو را در یک کاسه ای بریزید و سیب را نصف کرده، هسته آن را خارج کنید و به تکه های هلالی نازکی برش بدهید. سیب را درون آب لیمو بگذارید. کلوچه ها را نصف کرده و در هر نیمه از کلوچه ها چند تکه سیب، ۱ قاشق غذاخوری از چاشنی یا ترشی دلخواه و چند برگ شاهی بگذارید.
ارزش غذایی کلوچه با طعم سیب و لیمو
کیلو کالری: ۱۵۰
چربی: ۷ گرم
اشباع شده: ۴ گرم
کربوهیدرات ها: ۱۷ گرم
قندها: ۳ گرم
فیبر: ۱ گرم
پروتئین: ۴ گرم
نمک: ۰.۶ گرم
اختصاصی وردنگار – هرگونه کپی برداری با لینک دهی مستقیم مجاز است
بیشتر بدانید:
- آموزش تهیه کاپ کیک پرتقالی با روکش ماست پرتقالی
- آموزش طرز تهیه کوکی های قندی پرتقالی
- آموزش طرز تهیه کوکی های نعنایی
- طرز تهیه میگوی کبابی با استفاده فویل
- طرز تهیهی پودینگ لیمویی