آموزش طرز تهیه کیک اسپایسی با ژله افرا

0


مواد لازم برای تهیه کیک اسپایسی با ژله افرا

 

۲ قاشق چایخوری آرد کیک

۱و ۱/۲ فنجان آرد کیک

۱ فنجان شکر

۲ قاشق چایخوری پودر خمیر مایه

۱ قاشق چایخوری دارچین

۱/۴ قاشق چایخوری میخک

۱/۴ قاشق چایخوری گردو

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱/۴ فنجان روغن کانولا

۱/۴ فنجان کره سیب

۱/۴ فنجان آب سیب

۱ قاشق چایخوری وانیل

۸ عدد سفیده تخم مرغ

۴ قاشق غذاخوری شکر قنادی

۱/۴ فنجان شربت افرا

طرز تهیه کیک اسپایسی با ژله افرا

۱-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.قالب ۱۰ سانتی باندت کیک نچسبی را با ۲ قاشق چایخوری آرد پاشی کنید.

۲- یک و ۱/۲ فنجان آرد را در کاسه ای بزرگ بریزید و شکر، پودر خمیر مایه، دارچین، میخک، گردوها، و نمک را خوب مخلوط کنید.

۳-در کاسه ای کوچک، روغن، کره سیب، آب سیب، و وانیل را مخلوط کنید و به ظرفی که محتوی آرد است، اضافه کنید. با همزن و با سرعت کم این مواد را مخلوط کنید.

۴-بوسیله تیغه های تمییز همزن و با سرعت متوسط، سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا فرم بگیرند. به سفیده ها، ۲ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و با دور تند همزن برقی، مخلوط کنید تا براق شود سپس به خمیر اضافه کنید

۵-خمیر را در قالب بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید. خلال دندانی را در کیک فرو کنید.اگر از ذرات کیک به خلال دندان چیزی نچسبد، کیک آماده است. کیک را به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا سرد شود. بوسیله یک میله چوبی سوراخهایی بر روی کیک ایجاد کنید.

۶-شربت افرا را در ماکروویو با قدرت بالا و به مدت ۳۰ ثانیه حرارت دهید تا فقط گرم شود، سپس بر روی سطح کیک که کاملا خنک شده، بریزید و با ۲ قاشق غذاخوری شکر تزیین کنید.

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه کیک لایه ای توت فرنگی

ارزش غذایی کیک اسپایسی با ژله افرا

کالری: ۲۴۳ کیلو کالری
کالری از چربی: ۵۳ کیلو کالری
چربی: ۶ گرم
کل شکر: ۳۱ گرم
کربوهیدرات: ۴۴ گرم
چربی اشباع شده: ۰ گرم
سدیم: ۲۰۲ میلی گرم
پروتئین: ۵ گرم
آهن: ۱ میلی گرم
روی: ۰ میلی گرم
کلسیم: ۷۶ میلی گرم
منیزیم: ۵ میلی گرم
پتاسیم: ۱۱۹ میلی گرم
فسفر: ۲۶ میلی گرم
الکل: ۰ گرم
بتا کاروتن: ۰ میکروگرم
بیوتین: ۲ میکروگرم
کولین: ۰ میلی گرم
کروم: ۰ میکروگرم
فیبر غذایی: ۲ گرم
فلوراید: ۰ میلی گرم
ید: ۱۵ میکروگرم
منگنز: ۰ میلی گرم
مونوساکاریدس: ۰ گرم
مونو چربی: ۳ گرم
نیاسین معادل: ۱mg
اسید چرب امگا ۳: ۱ گرم
امگا ۶ چربی: ۱ گرم
دیگر: ۱۱ کیلوگرم
اسید پانتوتنیک: ۰ میلی گرم
چربی: ۲ گرم
سلنیوم: ۶ میکروگرم
ویتامین کا : ۷  میکروگرم
آب: ۳۷ گرم

نوش جان …

اختصاصی وردنگار؛ هر گونه کپی برداری با نام و لینکدهی مستقیم مجاز است


شاید دوست داشته باشید

طرز تهیه کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه کیک زغال اخته و لیمو + ارزش غذایی

آموزش طرز تهیه کیک مخملی قرمز یک دسر آمریکایی

آموزش طرز تهیه کیک فرشته لیمویی

آموزش طرز تهیه کیک قهوه سریع

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.