کیک رنگارنگ ترکیبی از کیک لیمویی ، شکلاتی ، وانیلی

0

در پخت کیک های اسفنجی به این نکته توجه کنید، زمانی که مواد را ترکیب می کنید آنها را به صورت پی در پی و با سرعت نزنید. زیرا از حالت اسفنجی و پف کیک کاسته می شود. خامه را به صورت حرکات ضربه ای بزنید زیرا سبب می شود خامه به خوبی پف کرده و راحت روی کیک پخش شود. شما کمتر از یک قاشق غذا خوری خامه برای هر کاپ کیک استفاده می کنید.

loading...

مواد لازم برای تهیه کیک رنگارنگ:

١و ١/٢ فنجان آرد

٢/٣ فنجان شکر

١قاشق چای خوری جوش شیرین

١/٢ قاشق چای خوری پکینگ پودر

١فنجان ماست کم چرب

١/۴ فنجان شیر کم چرب

١/۴ فنجان کره ذوب شده

٢ تخم مرغ بزرگ

١قاشق چای خوری وانیل

١قاشق غذا خوری پوست لیمو رنده شده

١ قاشق چای خوری جوهر لیمو

۴ قطره رنگ غذای زرد یا زعفران

٢ قاشق غذا خوری شکلات داغ

١/٢ فنجان خامه قنادی (خامه اماده موجود در بازار بدون طعم )

طرز تهیه کیک رنگارنگ :

فر را تا دمای سیصد درجه فارنهایت گرم کنید. کاغذ روغنی را ته ١٢قالب کاپ کیک قرار دهید.

آرد شکر، جوش شیرین، پکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. ماست،  شیر، کره، تخم مرغ، وانیل را در یک ظرف جدا گانه ترکیب کنید.

سپس به مخلوط آرد بیفزایید. از پی در پی زدن مواد خودداری کنید. مواد را به سه قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت شکلات داغ و به قسمت دیگر آب لیمو و عصاره لیمو را اضافه کنید.

هر بخش چهار قالب را پر خواهد کرد. بیست دقیقه کاپ کیک را در فر قرار دهید و با خلال دندان تست کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک حاضر است و آن را کنار گذاشته تا کاملا خنک شود.

مطالب مرتبط
آموزش طرز تهیه بانت کیک شکلاتی

خامه را در یک ظرف قرار داده و با همزن برقی بزنید تا زمانی که کاملا پف کرده و صاف شود. خامه را روی کاپ کیک ها قرار دهید.

ارزش غذایی کیک رنگارنگ

  • کالری: ۲۲۳ کیلو کالری
  • کالری از چربی: ۶۱ کیلو کالری
  • چربی: ۷ گرم
  • کل قند: ۲۳ گرم
  • کربوهیدرات: ۳۶ گرم
  • چربی اشباع شده: ۳ گرم
  • کلسترول: ۴۷ میلی گرم
  • سدیم: ۱۸۳ میلی گرم
  • پروتئین: ۴ گرم
  • کلسیم: ۵۸ میلی گرم
  • فیبر غذایی: ۱ گرم
  • مونو چربی: ۱ گرم

اختصاصی وردنگار؛ هرگونه کپی برداری با نام و لینک دهی مستقیم مجاز است

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.